Κυπαρισσία: Νέα στοιχεία για τη γυναίκα που βρέθηκε τσιμεντωμένη – Απαντήσεις θα δώσει το DNA

09:33 2/9/2021 - Πηγή: NewsIt

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν νέα στοιχεία για τη δολοφονία της γυναίκας, που βρέθηκε τσιμεντωμένη μέσα σε αυλή σπιτιού στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας. Το επικρατέστερο σενάριο είναι το πτώμα να ανήκει στην 42χρονη αγνοούμενη Μόνικα Γκιους από τη Ρουμανία, που είχε εξαφανιστεί από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η αγνοούμενη έμενε μαζί με τον ρουμάνο σύντροφό της στο σπίτι όπου εντοπίστηκε το πτώμα. Πληροφορίες αναφέρουν το μακάβριο εύρημα εντοπίστηκε από τους ιδιοκτήτες

της κατοικίας, καθώς διαπίστωσαν ότι υπήρχε διαφορετικό χρώμα τσιμέντου σε κάποιο σημείο της αυλής.

Σύμφωνα με το Έθνος, η αστυνομία είχε επισκεφτεί το σπίτι κατά την αναζήτηση της 42χρονης χωρίς ωστόσο να εντοπίσει τη διαφορά στο τσιμέντο. Βασικός ύποπτος για τη δολοφονία θεωρείται ο σύντροφός της, ο οποίος την είχε χτυπήσει πολλές φορές στο παρελθόν. 

Μάλιστα, οι αρχές έχουν εντοπίσει νέα στοιχεία σύμφωνα με τα οποία ο σύντροφός της είχε επισκεφτεί στο παρελθόν μάντρα με οικοδομικά υλικά. Αξίζει να σημειωθεί, πως οι αρχές τον τελευταίο καιρό είχαν εστιάσει τις έρευνες σε ένα πηγάδι και σε ένα βόθρο που βρίσκεται στην περιοχή. 

Σύμφωνα με τους γείτονες, ο Ρουμάνος έφυγε από τη χώρα κατά την περίοδο της καραντίνας. Υπενθυμίζεται, δε, πως για την υπόθεση είχε ασχοληθεί και η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, όπου ο 39χρονος υποστήριζε πως είχε επιστρέψει πίσω στη Ρουμανία. «Πιστεύω πως ζει και βασιλεύει. Κάπου έχει πάει και μάλιστα με άλλον. Να βρεθεί για να ησυχάσουμε όλοι» έλεγε στην εκπομπή. 

Σήμερα αναμένεται να διεξαχθεί η ιατροδικαστική εξέταση, ενώ για την ταυτοποίηση του σκελετού, θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις DNA.

Την είχε στείλει στο νοσοκομείο 19 φορές

Συγγενείς της Μόνικας Γκιούς είναι πεπεισμένοι ότι πρόκειται για την 42χρονη μητέρα τριών παιδιών. Πιστεύουν πως την σκότωσε ο 39χρονος σύντροφός της και στη συνέχεια την έθαψε στην αυλή. Μάλιστα, τον περιγράφουν ως ένα πολύ βίαιο άνθρωπο, που χτυπούσε βάναυσα τη σύντροφο του, η οποία είχε επισκεφθεί 19 φορές το νοσοκομείο, τον τελευταίο ένα χρόνο, προκειμένου να την περιθάλψουν.

«Ελπίζω το σύντροφο της ξαδέρφης μου να τον εντοπίσει η αστυνομία. Τον είχα πάρει τηλέφωνο πριν από δύο μήνες για να δω εάν ξέρει κάτι, και μου είχε πει ότι δεν ξέρει πού βρίσκεται η Μόνικα. Ήταν στη Ρουμανία. Έμεναν δύο χρόνια μαζί. Συχνά, την έσπαγε στο ξύλο και η ξαδέρφη μου πήγαινε βαριά χτυπημένη στο νοσοκομείο», λέει στο newsit.gr η ξαδέρφη της Μόνικας Γκιούς, Μιχαέλα Μπόρος.

To άρθρο Κυπαρισσία: Νέα στοιχεία για τη γυναίκα που βρέθηκε τσιμεντωμένη – Απαντήσεις θα δώσει το DNA δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα