Κρήτη: Σιδερόβεργες καρφώθηκαν στο σώμα νεαρού εργάτη! Το χειρουργείο που του έσωσε τη ζωή

11:00 1/12/2020 - Πηγή: NewsIt

Άγιο είχε ο εργάτης που έπεσε σε χαντάκι βάθους 4 μέτρων με αποτέλεσμα να του καρφωθούν σιδερόβεργες στο σώμα του. Ο νεαρός άνδρας μετά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες πυροσβεστών και διασωστών για τον απεγκλωβισμό του διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο όπου η ομάδα χειρουργών και αγγειοχειρουργών ήταν σε ετοιμότητα και εισήλθε αμέσως στο χειρουργείο.

Ο 25χρονος άνδρας, σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Γιώργο Χαλκιαδάκη, νοσηλεύεται στην χειρουργική κλινική του ΠαΓΝΗ και είναι καλά στην

υγεία του. Δεν κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του στη ΜΕΘ και λαμβάνει την κατάλληλη θεραπεία για την αποκατάσταση της υγείας του.

Μετά από ένα τέτοιο σοβαρό ατύχημα, να διαπερνούν το σώμα του 3 σιδερόβεργες, είναι θαύμα το γεγονός ότι δεν υπέστησαν βλάβες ζωτικά του όργανα.  Ο 25χρονος στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του. Όλα συνέβησαν λίγο μετά τη 13.00 το μεσημέρι της Δευτέρας όταν ο άτυχος άνδρας την ώρα που εργαζόταν για την αποκατάσταση βλάβης δικτύου του ΟΤΕ σε πολυκατοικία της Θερίσου, άγνωστο πως, παραπάτησε και έπεσε πάνω σε μία λαμαρίνα από την οποία προεξείχαν τρεις σιδερόβεργες.

Οι σιδερόβεργες καρφώθηκαν στο σώμα του νεαρού άνδρα και συγκεκριμένα στα σημεία των πλευρών και των γοφών. Σύμφωνα με το cretapost.gr, αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αρχές και στο σημείο έσπευσαν άνδρες της πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ, ασθενοφόρο αλλά και η αστυνομία. Χωρίς να χάνουν χρόνο οι πυροσβέστες έκοψαν με προσοχή την λαμαρίνα και απεγκλώβισαν τον 25χρονο ενώ λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι τον παρέλαβε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

 

To άρθρο Κρήτη: Σιδερόβεργες καρφώθηκαν στο σώμα νεαρού εργάτη! Το χειρουργείο που του έσωσε τη ζωή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα