Κρήτη: Οι υποψίες επιβεβαιώθηκαν! Αυτά βρέθηκαν στο “ύποπτο πλοίο” στην Παλαιοχώρα

19:21 2/7/2020 - Πηγή: NewsIt

Χιλιάδες σφαίρες, λαθραίο καπνό για ναργιλέ αλλά και είδη ψαριών βρήκαν στα αμπάρια του ύποπτου πλοίου στην Παλαιόχωρα της Κρήτης, οι άνδρες του λιμενικού.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, στα χέρια των αρχών βρίσκονται επτά άνθρωποι και συγκεκριμένα ο 61ετών καπετάνιος και έξι μέλη του πληρώματος (από 45 έως 66 χρόνων).

Το χρονικό των ερευνών

Όλα συνέβησαν χθες το βράδυ όταν στο λιμενικό σώμα έφτασαν πληροφορίες για το σκάφος «Apollon 15» που μετέφερε οπλισμό.

Το σκάφος, σημαίας Παναμά που έχει μήκος

πάνω από 11 μέτρα και δύο έσωεξωλέμβιες μηχανές, εντόπισε περιπολικό σκάφος της Λιμενικής Αρχής Παλαιόχωρας και το οδήγησε στο λιμάνι για περαιτέρω έλεγχο.

Κατά τη σωματική έρευνα του καπετάνιου αλλά και των μελών του πληρώματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πυροβόλα όπλα και πυρομαχικά.

Στη συνέχεια με τη συνδρομή του σκύλου «ΜΙΣΑ» έγινε έλεγχος εντός του σκάφους όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων χιλιάδες σφαίρες, συλλογές καθαρισμού όπλων, γεμιστήρες, μαχαίρια, κούτες καπνού για ναργιλέ, συναγρίδες συνολικού βάρους 85,8 κιλών, δεκατρείς στείρες συνολικού βάρους 8,6 κιλών, 78  ροφοί, συνολικού βάρους 70,1 κιλών.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων που κάνει την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν όλα τα παραπάνω, το σκάφος με τις δύο μηχανές καθώς και συσκευές κινητής τηλεφωνίας, ενώ κινήθηκε επίσης η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων κατά του κυβερνήτη.

Πηγή: cretapost

 

To άρθρο Κρήτη: Οι υποψίες επιβεβαιώθηκαν! Αυτά βρέθηκαν στο “ύποπτο πλοίο” στην Παλαιοχώρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα