Κορονοϊός: Σοκαριστικές δηλώσεις παίκτη που νόσησε! “Δεν έχω νιώσει ξανά τόσο πόνο”

18:02 23/3/2020 - Πηγή: NewsIt

Ο Ζόνατας, που αγωνίζεται στην ισπανική Έλτσε, μίλησε για τις στιγμές που έζησε από όταν βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και μοιράστηκε σοκαριστικές λεπτομέρειες για την κατάσταση στην οποία βρέθηκε. 

Για φριχτούς πόντους και εφιαλτικές στιγμές έκανε λόγο ο Ζόνατας, μιλώντας για το πως βίωσε την περιπέτεια που πέρασε νοσώντας με τον κορονοϊό, ενώ παράλληλα εξέφρασε την απορία του για το τι μπορεί να νιώθει κάποιος ηλικιωμένος, αν αυτός που είναι επαγγελματίας αθλητής το πέρασε τόσο… βαριά.

“Δεν μπορούσα να προπονηθώ καθώς το σώμα μου ήταν αδύναμο. Ειδικά τις

πρώτες τρεις ημέρες υπέφερα πολύ. Δεν είχα ούτε τη δύναμη να κουνηθώ. Όταν πήγα στο μπάνιο για να κάνω ένα ντουζ, παραλίγο να λιποθυμήσω. Ήταν ένας πολύ περίεργος πόνος, δεν έχω νιώσει ξανά κάτι τέτοιο. Αυτός ο ιός δεν είναι αστείο”, είπε αρχικά ο Ζόνατας και προσέθεσε, όσον αφορά την τωρινή του κατάσταση:

“Η καρδιά μου πονάει γιατί δεν μπορώ να είμαι με τις πριγκίπισσές μου. Άρχισα να αισθάνομαι πολύ άσχημα, έναν δυνατό πονοκέφαλο. Το επόμενο πρωί ο γιατρός μου είπε να κάνω το τεστ γιατί είχα όλα τα συμπτώματα του κορωνοϊού. Τώρα είμαι καλύτερα αλλά παρότι είμαι αθλητής υπέφερα αρκετά. Φαντάσου ένας μεγαλύτερος άνθρωπος πώς νιώθει…”

To άρθρο Κορονοϊός: Σοκαριστικές δηλώσεις παίκτη που νόσησε! “Δεν έχω νιώσει ξανά τόσο πόνο” δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα