"Το Εθνικό Σύστημα Υγείας αντέχει" - LIVE οι ανακοινώσεις Κικίλια - Τσιόδρα για τα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα

17:55 23/3/2020 - Πηγή: NewsIt

Όσο τα νέα κρούσματα του φονικού κορονοϊού στην Ελλάδα αυξάνονται, τόσο η κυβέρνηση προχωρά στην λήψη αυστηρότερων μέτρων.

Έτσι από σήμερα, Δευτέρα 23.03.2020, υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας με αυστηρά κριτήρια και τα πρώτα πρόστιμα να έχουν “πέσει” ήδη αφού κάποιοι… εξακολουθούν να κάνουν του “κεφαλιού” τους.

Click4more: Βρέφος τριών μηνών ο νεαρότερος ασθενής με κορονοϊό στην Ελλάδα! Τι δηλώνει η μητέρα του στο Live

News

Εν τω μεταξύ και σήμερα, Δευτέρα 23.03.2020, γίνεται και η καθιερωμένη ενημέρωση για τον “χάρτη” του ιού στην χώρα μας, με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, καθηγητή λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα, να παίρνει την… συνηθισμένη θέση του.

Τον λόγο πήρε πρώτος ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος αναφέρθηκε στο επιχειρησιακό σχέδιο της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του φονικού ιού.

Ακόμη ευχαρίστησε τόσο τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο και τον Σωτήρη Τσιόδρα για την συμβολή του στην “μάχη” ώστε να μπει “φρένο” στην εξάπλωση του κορονοϊού στην Ελλάδα.

Δείτε LIVE την ενημέρωση για τα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα

Περισσότερα σε λίγο…

To άρθρο "Το Εθνικό Σύστημα Υγείας αντέχει" - LIVE οι ανακοινώσεις Κικίλια - Τσιόδρα για τα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα