Κορονοϊός: Ο κρίσιμος ρόλος του ΕΚΑΒ στη διαχείριση της κρίσης! Επισκεψη Κικίλια - Χαρδαλιά

17:42 18/3/2020 - Πηγή: NewsIt

Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ, Νίκο Παπαευσταθίου, είχαν σήμερα στο Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (ΚΕΠΥ) – ΕΚΑΒ, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς. Πρόκειται για το επιχειρησιακό κέντρο που αναμένεται να σηκώσει όλο το βάρος της διαχείρισης των περιστατικών που θα χρειαστούν Μονάδα Εντατικής Θεραπείας το επόμενο διάστημα, εξαιτίας της νόσου COVID-19, που προκαλεί ο νέος κορωνοϊός.

Ο

Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ Νίκο Παπαευσταθίου για την επιχειρησιακή ετοιμότητα του Κέντρου, καθώς και για τα σχέδια που επικαιροποιούνται καθημερινά για την αντιμετώπιση της κρίσης CODIV-19 που προκαλεί ο νέος κορωνοϊός.

Δείτε τι δήλωσε ο υπουργός Υγείας, για τα κρούσματα του κορωνοϊού ανάμεσα στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό στα νοσοκομεία της χώρας στο iatropedia.gr.

To άρθρο Κορονοϊός: Ο κρίσιμος ρόλος του ΕΚΑΒ στη διαχείριση της κρίσης! Επισκεψη Κικίλια - Χαρδαλιά δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα