Κορονοϊός: Έκλαψε ο Κλοπ με το βίντεο από τη ΜΕΘ νοσοκομείου

19:01 27/3/2020 - Πηγή: NewsIt

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του ο Γιούργκεν Κλοπ, μόλις είδε το βίντεο που εμφανίζει γιατρούς και νοσηλευτές να τραγουδούν το «You’ll never walk alone» σε συναδέλφους τους, που βρίσκονται περιορισμένοι στη ΜΕΘ, μαζί με ασθενείς που δίνουν… μάχη για τη ζωή τους, κόντρα στον κορονοϊό.

Το συγκεκριμένο βίντεο από κλινική στο Βέλγιο έγινε viral και.. έφτασε και στα χέρια του προπονητή της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ.

Click4more:

Τραγούδησαν το «You’ll never walk alone» σε συναδέλφους τους σε πτέρυγα κορονοϊου! video

“Τα αγγλικά μου δεν είναι αρκετά καλά για να περιγράψουν αυτό που θέλω να πω. Είναι κάτι το σπουδαίο. Νομίζω χτες μου έστειλαν το βίντεο με τους γιατρούς έξω από την μονάδα εντατικής θεραπείας που τραγουδούσαν το «You ll never walk alone» και άρχισε αμέσως να κλαίω» ανέφερε αρχικά ο Γερμανός κόουτς.

«Ήταν απίστευτο, αλλά ταυτόχρονα αυτό δείχνει τα πάντα. Αυτοί οι άνθρωποι όχι μόνο δούλευαν, αλλά είχαν εξαιρετικό πνεύμα. Έχουν συνηθίσει να βοηθούν ανθρώπους και πρέπει να το συνηθίσουμε και εμείς αυτό. Αλλά, για αυτούς είναι η δουλειά τους και το κάνουν καθημερινά. Θέτουν τους εαυτούς τους σε κίνδυνο βοηθώντας ανθρώπους που νοσούν και αντιμετωπίζουν πολλές ασθένειες. Δεν θα μπορούσα να τους θαυμάζω και να εκτιμώ περισσότερο αυτό που κάνουν” τόνισε στη συνέχεια ο Κλοπ.

Unreal this lads

Keywords
Τυχαία Θέματα