Κορονοϊός: Έκκληση του Twitter στους εργαζόμενους να δουλέψουν από το σπίτι - "Θωρακίζεται" η Βρετανία

10:09 3/3/2020 - Πηγή: NewsIt

Το Twitter ανακοίνωσε ενθαρρύνει τους εργαζόμενους του παγκοσμίως να δουλεύουν από το σπίτι τους, αν μπορούν να το κάνουν, εξαιτίας της εξάπλωσης του κοροναϊού.

Επίσης ανακοίνωσε ότι η εργασία από το σπίτι είναι υποχρεωτική για τους εργαζόμενους που έχουν έδρα το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, αλλά και για όσους εργάζονται στα γραφεία του

Twitter στη Νότια Κορέα.

Ετοιμάζεται για μέτρα η Βρετανία

Παράλληλα, η βρετανική κυβέρνηση προετοιμάζεται για την πιθανή εφαρμογή μέτρων υποστήριξης του συστήματος υγείας, όπως ανακοίνωσε χθες το υπουργείο Οικονομικών.

Στη Βρετανία έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής 40 κρούσματα του κοροναϊού, ενώ ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον δήλωσε πως είναι ενδεχόμενο να υπάρξει “μία πολύ σοβαρή εξάπλωση του κοροναϊού” και ότι η χώρα θα πρέπει να προετοιμαστεί για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

click4more: Τώρα εισάγει κρούσματα… και από Ιταλία η Κίνα! Ακόμα 3 νεκροί στην Νότια Κορέα

“Είμαστε καλά προετοιμασμένοι για αυτή την παγκόσμια απειλή, ενώ καθώς η μεγαλύτερη οικονομική εικόνα ξεκαθαρίζει, είμαστε έτοιμοι να ανακοινώσουμε μεγαλύτερη υποστήριξη, όπου αυτό χρειάζεται,” δήλωσε ο Βρετανός ΥΠΟΙΚ Ρίσι Σουνάκ.

14 μέρες καραντίνα στη Σαγκάη

Οι αρχές της Σαγκάης θα υποχρεώνουν οποιονδήποτε επισκέπτη φθάνει στην κινεζική μεγαλούπολη από χώρες όπου επικρατούν «συγκριτικά σοβαρές» συνθήκες ως προς την επιδημία του νέου κοροναϊού να τίθεται σε καραντίνα για 14 ημέρες, ανακοίνωσε αξιωματούχος της κινεζικής μεγαλούπολης.

Το μέτρο θα ισχύει για τους πάντες, ανεξαρτήτως εθνικότητας, δήλωσε ο Σου Ουέι, αξιωματούχος της υπηρεσίας ενημέρωσης του δήμου.

Η νοτιοανατολική επαρχία Γκουανγκντόνγκ, που γειτονεύει με το Χονγκ Κονγκ, ανακοίνωσε παρόμοια μέτρα.

To άρθρο Κορονοϊός: Έκκληση του Twitter στους εργαζόμενους να δουλέψουν από το σπίτι - "Θωρακίζεται" η Βρετανία δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα