Κορονοϊός: LIVE η ενημέρωση – Ο Αρκουμανέας δίνει απαντήσεις για τον ΕΟΔΥ

18:04 30/11/2020 - Πηγή: NewsIt

Ο κορονοϊός εξακολουθεί να δοκιμάζει τις αντοχές της χώρας, με το lockdown να βρίσκεται σε ισχύ μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ετοιμάζεται να στείλει νέο μήνυμα στον ελληνικό λαό, τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Όπως κάθε Δευτέρα και Παρασκευή, έτσι και σήμερα, 30.11.2020, ο Νίκος Χαρδαλιάς ενημερώνει ζωντανά για το πώς “κινείται” ο κορονοϊός

στην Ελλάδα, ωστόσο η σημερινή ενημέρωση αποκτά και υπόβαθρο… πολιτικό, αφού σε αυτήν παρίσταται και ο Παναγιώτης Αρκουμανέας, όπως σας έχει ενημερώσει από νωρίς το newsit.gr.

Click4more: Κορονοϊός: 1044 νέα κρούσματα σήμερα – Οριακή η μείωση στους διασωληνωμένους

Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ δίνει απαντήσεις σχετικά με τα δημοσιεύματα κυριακάτικων εφημερίδων που κάνουν λόγο για “παράλληλο σύστημα καταγραφής κρουσμάτων κορονοϊού”, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα οι επιστήμονες να παίρνουν δεδομένα με καθυστέρηση και ως εκ τούτου τα μέτρα της κυβέρνησης να είναι “πίσω” από την πραγματική εικόνα της πανδημίας στην Ελλάδα.

Τόσο ο ΕΟΔΥ, όσο και ο Στέλιος Πέτσας διέψευσαν άμεσα τα δημοσιεύματα, με την αντιπολίτευση να κρατά το θέμα ψηλά και τον κ. Αρκουμανέα να βρίσκεται σήμερα στην ενημέρωση των 18:00 για να δώσει απαντήσεις.

Κορονοϊός: Δείτε ζωντανή εικόνα από την ενημέρωση

Περισσότερα σε λίγο…

To άρθρο Κορονοϊός: LIVE η ενημέρωση – Ο Αρκουμανέας δίνει απαντήσεις για τον ΕΟΔΥ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα