Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Η επιτροπή της Eurovision φέτος έβγαλε μπροστά το πρότυπο του να είσαι άφυλος

22:31 13/5/2024 - Πηγή: NewsIt

“Οι όμορφες γυναίκες είναι υπό διωγμό και ακόμα και το να είσαι γκέι είναι πλέον πασέ” δηλώνει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Τόσο για την προσπάθεια της Μαρίνας Σάττι με το “Ζάρι” στη σκηνή της Eurovision όσο και για την ευρύτερη εικόνα πλέον του μουσικού θεσμού μίλησε με αιχμηρό λόγο ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος

στην κάμερα του Πρωινού, την Δευτέρα, στον ΑΝΤ1.

“Στείλαμε μέσω της ΕΡΤ σε ένα φεστιβάλ τοξικοεξαρτημένων, ανώμαλων και ξεκ…ων, διότι δεν είναι πλέον διαγωνισμός τραγουδιού ξεκάθαρα, μια κυρία η οποία ήθελε να μας παρουσιάσει ως την χώρα της μπίχλας και την παρακμής. Την πληρώσαμε μέσα από τους φόρους μας και καταλήξαμε να κάνει στο τέλος εξωτερική πολιτική.

Λοιπόν, άι σιχτίρ! Όχι Μαρίνα, δεν αγαπάμε πραγματικά την Τουρκία. Η Τουρκία πρέπει να φύγει από την Κύπρο και… μετά μπορούμε να μιλήσουμε για αγάπη”.

“Ούτε είναι δυνατόν να βγαίνουν οι χορευτές σου και να ποδοπατούν τη συνθήκη της Λωζάνης λέγοντας ότι είναι “Τούρκοι από τη Θράκη”. Συγνώμη, δεν έχει όμως Τούρκους η Θράκη!

Οι χορευτές όμως αυτοί δεν έχουν καν τα κάκαλα να πούνε τι πιστεύουν. Η Μαρίνα Σάττι έπρεπε να κερδίσει την Ευρώπη. Αντί να κάνει αυτό, νομίζω πως κατέληξε να χάσει την μισή Ελλάδα”.

“Αυτό που είδαμε εκεί και φέτος είναι “άλλα θέλουν οι λαοί, άλλα κάνουν οι ελίτ”. Η επιτροπή φέτος δεν έκρινε τραγούδια, μέτριο ήταν το πρώτο τραγούδι και της Ιρλανδίας δεν ακουγόταν. Η επιτροπή φέτος έβγαλε μπροστά το πρότυπο του να είσαι άφυλος!

Άνδρες ανύπαρκτοι, οι όμορφες γυναίκες πλέον είναι υπό διωγμό και ακόμα και το να είσαι γκέι είναι πλέον πασέ!

Έχουμε περάσει στην εποχή του… δεν υπάρχουν φύλα” υπογράμμισε, επίσης, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στις νέες τηλεοπτικές του δηλώσεις.

To άρθρο Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Η επιτροπή της Eurovision φέτος έβγαλε μπροστά το πρότυπο του να είσαι άφυλος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κωνσταντίνος Μπογδάνος, Eurovision,konstantinos bogdanos, Eurovision