Κηφισιά – ΑΕΚ: Επιστροφή για Λιβάι Γκαρσία στην αποστολή του Ματίας Αλμέιδα

20:49 3/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Μετά τα τέλη Σεπτεμβρίου, ο Λιβάι Γκαρσία είναι και πάλι διαθέσιμος για αγώνα της ΑΕΚ. Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Ματίας Αλμέιδα, ενόψει του αγώνα στην έδρα της Κηφισιάς. Εκτός με ενοχλήσεις ο Ρότα.

Η επανεμφάνιση του Λιβάι Γκαρσία στην αποστολή της ΑΕΚ είναι το μεγάλο γεγονός που προκύπτει από την αποστολή που ανακοίνωσε ο Ματίας Αλμέιδα, για το ματς στην

έδρα της Κηφισιάς. Πλέον, μένει να δούμε εάν ο προπονητής της Ένωσης χρησιμοποιήσει τον επιθετικό από το Τρινιτάντ/Τομπάκο, ενόψει και του αγώνα με την Μαρσέιγ.

Από εκεί και πέρα, σημαντική είναι και η επάνοδος του Αλεξαντερ Κάλενς που επίσης μπήκε στην αποστολή. Απ’ την άλλη, ο Λάζαρος Ρότα δεν βρίσκεται στις επιλογές του Αργεντινού τεχνικού, λόγω ενοχλήσεων που έχει. Την ίδια στιγμή, ο Μουκουντί προτιμήθηκε να μείνει εκτός αποστολής.

Θυμίζουμε πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή τους (συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες) οι Γκατσίνοβιτς και Σιμάνσκι, ενώ εκτός παραμένει και ο Ζίνι. Αραούχο και Χατζισαφί παραμένουν εκτός.

To άρθρο Κηφισιά – ΑΕΚ: Επιστροφή για Λιβάι Γκαρσία στην αποστολή του Ματίας Αλμέιδα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κηφισιά – ΑΕΚ, Επιστροφή, Λιβάι Γκαρσία, Ματίας Αλμέιδα,kifisia – aek, epistrofi, livai gkarsia, matias almeida