Καταρρακωμένος ο Γκομπέρ! “Νιώθω φόβο και ντροπή” (pic)

00:05 13/3/2020 - Πηγή: NewsIt

Ο Ρούντι Γκομπέρ έχει βρεθεί στο “στόχαστρο” του NBA, αλλά και όλου του κόσμου στις ΗΠΑ, καθώς έκανε… πλάκα με τον κορονοϊό και τελικά βρέθηκε θετικός σε αυτόν, διαδίδοντας τον και στον συμπαίκτη του και σούπερ σταρ των Γιούτα Τζαζ, Ντόνοβαν Μίτσελ.

Ο Γάλλος σέντερ σχολίασε πάντως το γεγονός στα social media και είπε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του, ζητώντας να γίνει…

παράδειγμα προς αποφυγήν από τον κόσμο και να λειτουργήσει ως προειδοποίηση για τον ιό.

Η δήλωση του Γκομπέρ για τον κορονοϊό

«Θέλω να ευχαριστήσω άπαντες για το ενδιαφέρον και την υποστήριξη τις τελευταίες 24 ώρες. Έχω βιώσει τόσα συναισθήματα από τη στιγμή που έμαθα τη διάγνωση μου. Κυρίως φόβο, άγχος και ντροπή! Το πρώτο και πιο σημαντικό είναι ότι θα ήθελα να απολογηθώ δημόσια στους ανθρώπους τους οποίους ενδεχομένως έβαλα σε κίνδυνο.

“Χαμός” στη Γιούτα με Γκομπέρ! Τον κατηγορούν ότι κόλλησε κορονοϊό σε συμπαίκτες του (videos)

Εκείνη τη στιγμή δεν είχα ιδέα ότι είχα νοσήσει… Ελπίζω η ιστορία μου να λειτουργήσει ως προειδοποίηση ώστε άπαντες να το πάρουν σοβαρά. Θα κάνω τα πάντα να υποστηρίξω τις προσπάθειες με αυτή την εμπειρία, όπως και να τους μάθω να αποτρέψουν τη διάδοση του ιού. Θα αναρρώσω πλήρως. Σας ευχαριστώ ξανά για τη στήριξη. Πρέπει όλοι να ακολουθήσουν τα βήματα για να μείνουν ασφαλείς και υγιείς».

pic.twitter.com/x2DBDluqZg

— Rudy Gobert (@rudygobert27) March 12, 2020

To άρθρο Καταρρακωμένος ο Γκομπέρ! “Νιώθω φόβο και ντροπή” (pic) δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα