Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

00:05 13/3/2020 - Πηγή: NewsIt

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Ακολουθώντας σήμερα τις υψηλότερες αξίες σου ή τις κατευθυντήριες αρχές σου αισθάνεσαι απόλυτα ικανοποιημένη, υπεύθυνη και χαρούμενη. Η διαίσθησή σου βρίσκεται στα καλύτερα της και μπορείς να λύσεις προβλήματα που σχετίζονται με τα εργασιακά και μάλιστα, δίνοντας τους μια διαφορετική προοπτική. Η

δημιουργική σου πλευρά έρχεται στην επιφάνεια ιδιαίτερα σε ό,τι σχετίζεται με την ηγεσία και τη διαχείριση. Αέρας ανανέωσης πνέει στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου και αν σήμερα δώσεις και προσοχή στα λεγόμενα του θα λάβεις πολύτιμες πληροφορίες. Εσύ που είσαι μόνη, η διάθεση σου για φλερτ και νέες γνωριμίες βρίσκεται στο κόκκινο.

Ταύρος: Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό όλη τη μέρα και εναρμονίζεται με τον Άρη, τον Ποσειδώνα, το Δία, τον Πλούτωνα και τον Ήλιο διευκολύνοντας τη συναισθηματική έκφρασή σου. Η σημερινή μέρα είναι εξαιρετική για τη σύνδεση σου με τους άλλους, ειδικά αν επιλέξεις να αφήσεις τις ανησυχίες πίσω σου και να απολαύσεις τα καλά vibes. Πάρε πρωτοβουλίες και πρόσθεσε το μπαχαρικό που θα δώσει νοστιμιά στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου, αλλά και στη συναισθηματική σου ζωή γενικότερα. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις την ευκαιρία να επιλέγεις εσύ πια και όχι να σε επιλέγουν.

Δίδυμοι: Είναι μια καλή μέρα η σημερινή που σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου, να ασχοληθείς με προβληματικές καταστάσεις που σε βαραίνουν, να εκφραστείς και να δώσεις τις λύσεις στις οποίες σε οδηγεί το ένστικτο σου. Η ισορροπία επικρατεί στα εργασιακά κι έτσι μπορείς να προβάλλεις τις δυνατότητες σου, τώρα που τα σχέδια σου έχουν πάρει το δρόμο τους. Εξαιρετική επίσης είναι και η ατμόσφαιρα που επικρατεί στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι προτάσεις για διασκέδαση και ψυχαγωγία πέφτουν βροχή.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020 δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα