Καρβαλιάλ μετά το Κηφισιά – Ολυμπιακός: «Αν υπάρχουν ένοχοι έξω από το ποδόσφαιρο να τιμωρηθούν»

19:41 14/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-2 της Κηφισιάς στη 18η αγωνιστική της Super League 1, αλλά έχει και πάλι έντονα παράπονα για τη διαιτησία, την οποία σχολίασε στις δηλώσεις του μετά το ματς και ο προπονητής των Πειραιωτών, Κάρλος Καρβαλιάλ.

Μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV, ο Καρβαλιάλ τόνισε μεταξύ άλλων, ότι ποτέ στην

καριέρα του δεν έχει δει ξανά τέτοια διαιτητική συμπεριφορά εναντίον ομάδας, όπως κόντρα στον Ολυμπιακό.

Οι δηλώσεις του Καρβαλιάλ

«Ήθελα να πω κατι τωρα που ηρέμησα. Είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο. Ποτέ σε καμία από τις ομάδες που ήμουν δεν εχω δει τη συμπεριφορά κατά του Ολυμπιακού, σε όλα τα παιχνίδια. Πρέπει να υπάρχει περισσότερος σεβασμός απέναντι στους επαγγελματίες. Υπάρχουν προβλήματα και θέλω να βρεθεί λύση. Θέλω να βρεθούν οι ένοχοι και να τιμωρηθούν και όχι οι επαγγελματίες και οι ποδοσφαιριστές στον Ολυμπιακό. Αν υπάρχουν ένοχοι έξω από το ποδόσφαιρο να τιμωρηθούν, εδώ πρέπει να παίζεται ποδόσφαιρο. Όταν οι διαιτητές είναι ξένοι, όλες οι αποφάσεις είναι κατά του Ολυμπιακού. Πρώτη φορά το βλέπω αυτό. Αυτό που λεω συχνά είναι πως για να κερδίσουμε πρέπει να είμαστε 11, αλλά να παίζουμε για περισσότερους καθώς φαίνεται οι 11 δεν είναι αρκετοί. Σήμερα ήμασταν 10 αλλά παίξαμε για περισσότερους και πήραμε τη νίκη. 

Είναι φυσιολογικό να υπάρχει πίεση. ΄Τώρα η κατάσταση επιβάλλει περισσότερη πίεση εξωαγωνιστικά. Θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα, θα πετύχουμε στους στόχους μας απέναντι σε όλους και σε όλα. »

Για την κόκκινη κάρτα στον Ρέτσο και την απουσία του με τον Παναθηναϊκό: «Όταν συμβαίνουν αυτά γινόμαστε πιο δυνατοί. Έγινε αυτί με την ΑΕΚ και γίναμε πιο δυνατοί. Τώρα γίναμε περισσότερο».

Ο Ολυμπιακός έμεινε με 10 παίκτες από το 45′ με αποβολή του Ρέτσου με δύο κίτρινες κάρτες.

To άρθρο Καρβαλιάλ μετά το Κηφισιά – Ολυμπιακός: «Αν υπάρχουν ένοχοι έξω από το ποδόσφαιρο να τιμωρηθούν» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καρβαλιάλ, Κηφισιά – Ολυμπιακός,karvalial, kifisia – olybiakos