Καμένα Βούρλα: Σφίγγα τσίμπησε αλλεργικό οδηγό απορριμματοφόρου και έγινε χαμός

10:41 17/7/2020 - Πηγή: NewsIt

Ένα απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε στα Καμένα Βούρλα, καθώς οδηγός απορριματοφόρου έχασε τον έλεγχο του οχήματος μετά από τσίμπημα σφίγγας και χτύπησε παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Από θαύμα γλίτωσαν οι περαστικοί.

Ένα απίστευτο περιστατικό στα Καμένα Βούρλα κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr, o οδηγός που ήταν αλλεργικός, παρέσυρε τέσσερα αυτοκίνητα και σταμάτησε σε ένα δέντρο στην περίφραξη ξενοδοχείου! Το απίστευτο αυτό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί στον κεντρικό παραλιακό δρόμο

των Καμένων Βούρλων, τη στιγμή που το απορριμματοφόρο έκανε την αποκομιδή σκουπιδιών.
Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, μια σφήκα τσίμπησε τον οδηγό, και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ο οδηγός ενημέρωσε τον συνοδηγό του οχήματος, και λιποθύμησε.

Το όχημα ακολούθησε τρελή πορεία, και αφού χτύπησε τέσσερα αυτοκίνητα, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και σταμάτησε σε ένα δέντρο. Από τύχη δεν παρασύρθηκε κάποιος πεζός ή κάποιος εργαζόμενος της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου.

Όταν έφτασε στο σημείο το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ο οδηγός δεν είχε τις αισθήσεις, και οι συνάδελφοί του φοβήθηκαν για τα χειρότερα.

Το πλήρωμα του ασθενοφόρου έδωσε αμέσως σήμα για ετοιμότητα σε αλλεργικό σοκ στο ΚΥ Καμένων Βούρλων, και μέσα σε ελάχιστα λεπτά μετέφεραν τον αναίσθητο οδηγό στο Κέντρο Υγείας, όπου μετά την ένεση που του έκαναν οι γιατροί άρχισε να συνέρχεται.

Πηγή: lamiareport.gr

To άρθρο Καμένα Βούρλα: Σφίγγα τσίμπησε αλλεργικό οδηγό απορριμματοφόρου και έγινε χαμός δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα