Κακοκαιρία: Βόλτα για τον Σάκη Αρναούτογλου στη χιονοθύελλα που «χτυπά» την Χαλκιδική – «15 πόντους χιόνι σε 10 λεπτά»

11:50 29/1/2022 - Πηγή: NewsIt

Το νέο κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από το βράδυ της Παρασκευής και ήδη αρκετές περιοχές έχουν ντυθεί στα «λευκά». Εικόνες από τα χιόνια στην Χαλκιδική μετέδωσε live και ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου με βιντεάκι του στα social media, ενώ έκανε και τη βόλτα του στο χιονισμένο τοπίο. 

«Καλημέρα, καλημέρα από την χιονισμένη Χαλκιδική» λέει ο Σάκης Αρναούτογλου, σε βίντεο που ανάρτησε στο Facebook

το πρωί του Σαββάτου (29.01.2022). Ο γνωστός μετεωρολόγος βρέθηκε στον Πολύγυρο και όπως είπε στην περιοχή επικρατούν συνθήκες χιονοθύελλας. 

«Αρκετά σημεία μέσα σε 10 λεπτά μάζεψαν 15 πόντους χιόνι» αναφέρει και συνιστά σε όσους θέλουν να κινηθούν προς τον Πολύγορο και βόρεια ορεινή Χαλκιδική να έχουν μαζί τους αλυσίδες γιατί θα συνεχιστεί η χιονόπτωση. 

«Επικρατεί αυτή εδώ η χιονοθύελλα» λέει ο γνωστός μετεωρολόγος και δείχνει τα χιόνια στον Πολύγυρο. 

Δείτε το βίντεο:

Σε πλήρη εξέλιξη η κακοκαιρία

Ένα νέο κύμα κακοκαιρίας, πλήττει από το βράδυ της Παρασκευής (28.01.2022) τη χώρα. Βροχές και καταιγίδες σημειώνονται από το πρωί του Σαββάτου (29.01.2022) δυτικά και βόρεια της χώρας, ενώ χιονίζει κυρίως στα ορεινά και ημιορεινά.

Τα φαινόμενα στα βόρεια, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το meteo.gr, σταδιακά θα εξασθενήσουν, ενώ από τις μεσημεριανές ώρες του Σαββάτου θα επηρεάσουν βαθμιαία τα κεντρικά και νότια τμήματα της χώρας. Χιόνια και χαμηλές θερμοκρασίες καταγράφονται σήμερα σε αρκετές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, χωρίς ωστόσο να παρατηρούνται μέχρι στιγμής προβλήματα. (Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά)

To άρθρο Κακοκαιρία: Βόλτα για τον Σάκη Αρναούτογλου στη χιονοθύελλα που «χτυπά» την Χαλκιδική – «15 πόντους χιόνι σε 10 λεπτά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα