Κακοκαιρία Γιούνις: Γερανός έπεσε στη στέγη νοσοκομείου στο Βέλγιο

21:46 18/2/2022 - Πηγή: NewsIt

Η κακοκαιρία Γιούνις που σαρώνει στη βόρεια Ευρώπη με νεκρούς και καταστροφές και οι θυελλώδεις άνεμοι που φτάνουν έως και τα 130 χλμ την ώρα σάρωσαν την πόλη Τουρνέ στο Βέλγιο.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ένας γερανός να να πέσει πάνω στη στέγη ενός νοσοκομείου, ενώ μέχρι τώρα δεν υπάρχουν αναφορές για θανάτους, αν και ΜΜΕ στο Βέλγιο μετέδωσαν πως υπάρχουν τραυματίες, χωρίς να αναφέρουν περισσότερες

λεπτομέρειες.

Στις εικόνες που αναρτήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης διακρίνεται η κορυφή του γερανού να έχει πέσει πάνω στη στέγη του νοσοκομείου και να έχει διαπεράσει το ταβάνι του τελευταίου ορόφου.

Σε άλλο περιστατικό, ένας 79χρονος Βρετανός έχασε τη ζωή του, αφότου παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους κι έπεσε από τη βάρκα του σε μια μαρίνα, σε κανάλι της πόλης Ιπρ, στο βόρειο τμήμα της χώρας, σύμφωνα με βελγικά ΜΜΕ.

Scènes affolantes à #Tournai #Eunice pic.twitter.com/9hVORZXOvu

— Јεηη (@_Jenn___) February 18, 2022

Υπάρχουν πληροφορίες ότι ένας έφηβος βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς τον χτύπησε το κλαδί ενός δέντρου που έπεσε, ενώ έτρεχε στην πόλη Μένεν, κοντά στα γαλλικά σύνορα. Από την καταιγίδα έχουν προκληθεί προβλήματα στις συγκοινωνίες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

To άρθρο Κακοκαιρία Γιούνις: Γερανός έπεσε στη στέγη νοσοκομείου στο Βέλγιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα