Αττική: Άνοιξαν οι ουρανοί και κόλαση στους δρόμους - Μποτιλιαρισμένοι οδηγοί, αντλήσεις υδάτων και πεσμένα δέντρα

14:57 26/11/2021 - Πηγή: NewsIt

Αγρίεψε ο καιρός και στην Αττική. Καταρρακτώδης βροχή σαρώνει το λεκανοπέδιο, προκαλώντας απίστευτο μποτιλιάρισμα στους δρόμους.

Λίγα λεπτά μετά τις 2:30 το μεσημέρι της Παρασκευής (26.11.2021) ο καιρός στην Αττική παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση. 

Σύμφωνα με το Meteo.gr, στην Αττική έντονα ήταν τα φαινόμενα σε Γκάζι, Πάρνηθα, Άνω Λιόσια, Βίλια, Πατήσια, Ιπποκράτειο

Πολιτεία, Περιστέρι, Νίκαια, Πειραιά.

Δείτε βίντεο από την κάμερα του newsit.gr:

Μέχρι στιγμής, η Πυροσβεστική έχει δεχτεί 50 κλήσεις για κοπές και απομακρύνσεις δέντρων, 20 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και 15 για αφαίρεση πινακίδων που έφυγαν από τη θέση τους εξαιτίας του δυνατού αέρα.

Λόγω της έντονης βροχόπτωσης διακόπηκε η κυκλοφορία στον Ασπρόπυργο στην περιφερειακή διυλιστηρίων από το ύψος των διυλιστηρίων έως τα Νεόκτιστα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Επίσης, στην επαρχιακή οδό Μεγάρων – Αλεποχωρίου από το 15ο έως το 18ο χλμ. και στις δύο κατευθύνσεις.

Δείτε φωτογραφίες του newsit.gr:

Προβλήματα εξαιτίας της σφοδρής βροχόπτωσης σημειώθηκαν και στην Κηφισιά. Κοπές δέντρων στις οδούς Ελευθερίας, Ναυπλίου, Τροιζηνίας και Νικολοπούλου. Παράλληλα, συνεργεία της Πυροσβεστικής προχώρησαν σε άντληση υδάτων στην οδό Λέσβου στην περιοχή του Αμαρουσίου, και στην οδό Πύλου του δήμου Κηφισιάς.

Παρακολουθήστε και σχετικό ρεπορτάζ της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ:

 

Καιρός – Υπόλοιπη Ελλάδα  

Σημειώνεται ότι στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας εκδηλώνονται βροχές και τοπικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στα δυτικά και στα βορειοανατολικά είναι τοπικά έντονα και έχουν μεγαλύτερη διάρκεια.

Από τις επόμενες ώρες και σταδιακά από τα δυτικά προς τα ανατολικά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν εκτός από τα βορειοδυτικά και τα βορειοανατολικά τμήματα, όπου οι τοπικές βροχές και καταιγίδες θα διατηρηθούν και κατά τις βραδινές ώρες.

Στο βίντεο του Meteo.gr που ακολουθεί παρουσιάζονται οι βροχές από το προγνωστικό μοντέλο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών έως το βράδυ της Κυριακής, 28 Νοεμβρίου 2021.

 

To άρθρο Αττική: Άνοιξαν οι ουρανοί και κόλαση στους δρόμους - Μποτιλιαρισμένοι οδηγοί, αντλήσεις υδάτων και πεσμένα δέντρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα