Σέρρες: Τι έδειξε η έκθεση του ιατροδικαστή για τον ξαφνικό θάνατο του 13χρονου μαθητή

14:21 26/11/2021 - Πηγή: NewsIt

Φως στα αίτια του αιφνίδιου θανάτου του 13χρονου στις Σέρρες ρίχνει η ιατροδικαστική έκθεση. Ο μαθητής κατέληξε στον ύπνο του.

Όπως έδειξε η νεκροψία στη σορό του 13χρονου στις Σέρρες, δεν προκύπτει συσχέτιση της αντιβίωσης που λάμβανε για την αμυγδαλίτιδα με τον θάνατο του παιδιού. Η ιατροδικαστική έκθεση δεν έδειξε αλλεργική αντίδραση.

Σύμφωνα με τη Voria.gr,

ο ξαφνικός θάνατος του 13χρονου μαθητή την Πέμπτη (25.11.201), οφείλεται σε επιπλοκές της οξείας αμυγδαλίτιδας με την οποία είχε διαγνωσθεί τις τελευταίες ημέρες.

Σέρρες: Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατο του 13χρονου

Όπως αναφέρουν ιατροδικαστικές πηγές στη Voria.gr η αιτία θανάτου του παιδιού σχετίζεται με καθαρά παθολογικά αίτια, καθώς τα μικρόβια που χτυπούν τις αμυγδαλές προσβάλλουν και άλλα όργανα, όπως οι νεφροί και η καρδιά. Στην προκειμένη περίπτωση τα μικρόβια προσέβαλαν την καρδιά του παιδιού με αποτέλεσμα να υποστεί ανακοπή και να χάσει τη ζωή του.

Click4more: Σέρρες: Νέα στοιχεία για τον 13χρονο μαθητή που πέθανε στον ύπνο του – Τα αίτια της τραγωδίας

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν στη Voria.gr πως δεν προκύπτει συσχέτιση της χορηγηθείσας αντιβίωσης για την αμυγδαλίτιδα με τον θάνατο του παιδιού, καθώς η νεκροψία – νεκροτομή που έγινε στη Θεσσαλονίκη, δεν έδειξε σημάδια αλλεργικής αντίδρασης.  

Τέλος, σημειώνεται πως θα ακολουθήσουν ιστοπαθολογικές εξετάσεις.

To άρθρο Σέρρες: Τι έδειξε η έκθεση του ιατροδικαστή για τον ξαφνικό θάνατο του 13χρονου μαθητή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα