Ηράκλειο: Νέα στοιχεία για τους «5» που είχαν κρύψει κοκαΐνη μέχρι και στο μαξιλάρι του καναπέ

20:06 28/1/2022 - Πηγή: NewsIt

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την παρέα των… 5 που συνελήφθησαν για κατοχή και διακίνηση κοκαΐνης στο Ηράκλειο Κρήτης. Προμηθεύονταν την κοκαΐνη, τη φυλούσαν και στη συνέχεια την πωλούσαν σε διάφορους αγοραστές.

Οι αρχές του Ηρακλείου κατά την έρευνα που έκαναν σε σπίτι ενός εκ των πέντε δραστών, αλλά και σε γύρω χώρους βρήκαν συνολικά 150 γραμμάρια κοκαΐνη.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν συσκευασίες με κοκαΐνη σε διάφορα σημεία, μεταξύ αυτών μέσα στο μαξιλάρι του καναπέ. Επιπλέον, οι δράστες – τρεις Έλληνες (53, 49 και 25 χρόνων) και δύο Αλβανοί (40 και 45 ετών) – είχαν προλάβει να πετάξουν και δύο σακουλάκια που περιείχαν κοκαΐνη σε διπλανή οικοδομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι τρεις Έλληνες και οι δύο Αλβανοί οδηγήθηκαν την Παρασκευή (28.01.2022) ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου που τους άσκησε ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Στη συνέχεια και οι πέντε βρέθηκαν ενώπιον του ανακριτή από τον οποίον ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία και αναμένεται να απολογηθούν το πρωί της Δευτέρας (31.01.2022).

Σημαντικός φαίνεται να ήταν ο ρόλος του 45χρονου Αλβανού, ο οποίος συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου. Ο συγκεκριμένος άνδρας μόλις είχε φτάσει με πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά στην Κρήτη και είχε πάει στο σπίτι ενός από τους τρεις Έλληνες. 

Το απόγευμα έφυγε από το σπίτι – αγνοώντας ότι η αστυνομία το παρακολουθούσε – μπήκε σε ένα ταξί και πήγε στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου. Εκεί οι αστυνομικοί, που τον ακολούθησαν, τον σταμάτησαν και του πέρασαν χειροπέδες.

To άρθρο Ηράκλειο: Νέα στοιχεία για τους «5» που είχαν κρύψει κοκαΐνη μέχρι και στο μαξιλάρι του καναπέ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα