Η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα έχει “Γράμμα Για Σένα”

16:33 20/8/2020 - Πηγή: NewsIt

Η ιστορία… επαναλαμβάνεται! Και να σας εξηγήσω… και να σας θυμίσω… τι εννοώ: πριν αρκετά χρόνια η τότε διοίκηση του ALPHA είχε αποκτήσει τα δικαιώματα της εκπομπής «Έχεις γράμμα» και την έβγαλε στον αέρα με παρουσιάστρια τη Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Η εκπομπή έκανε υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης αλλά με… τρίπλα ο ΑΝΤ1 απέκτησε τα δικαιώματα και την έβγαλε στον αέρα για να σημειώσει όμως χαμηλές… πολύ χαμηλές πτήσεις και στο τέλος να κοπεί

από το πρόγραμμα του σταθμού. Παράλληλα στον  ALPHA δεν είχαν μείνει με σταυρωμένα χέρια και απέκτησαν τα δικαιώματα της εκπομπής «Πάμε πακέτο» με την οποία ο σταθμός εισέπραξε πάλι πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Ωστόσο πέρυσι η διοίκηση του ALPHA αποφάσισε πως η εκπομπή δεν τους… ενδιέφερε πλέον, ολοκληρώνοντας έτσι και τη συνεργασία με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου η οποία πήγε στο OPEN. Στον ALPHA όμως κρατούν τα δικαιώματα του πακέτου… γιατί έτσι βρε αδελφέ… αφού η ιστορία όπως είπα επαναλαμβάνεται… με ρεβανσιστικές διαθέσεις.

Τώρα, όσον αφορά την παρουσιάστρια και το καινούργιο τηλεοπτικό της σπίτι, το OPEN, φαίνεται να παραμένουν σε άλλα συναισθήματα, όχι του ρεβανσισμού, οπότε αποφάσισαν να «γεννήσουν» την εκπομπή  «Γράμμα Για Σένα». Πάντως, αν είχαν… χιούμορ και ρεβανιστική διαθέση στο OPEN θα έπρεπε να βγάλουν εκπομπή με τίτλο «Ένα πακέτο γράμματα» για να… σκάσουν οι οχτροί τους! Προς το παρόν όμως, η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα έχει «Γράμμα για σένα» και όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση

“Έρχεται στο Open και φέρνει δυνατά συναισθήματα και συγκίνηση με ιστορίες ανθρώπων που κάνουν τη διαφορά μέσα από το δικό τους ταξίδι ζωής.

Ποτέ δεν είναι αργά για να διεκδικήσεις το αληθινό συναίσθημα! Η Βίκυ Χατζηβασιλείου επιστρέφει τηλεοπτικά με μια νέα εκπομπή που βασίζεται σε ξεχωριστές ιστορίες και την ανάγκη συνανθρώπων μας να απευθυνθούν στη Βίκυ, ανοίγοντας την καρδιά τους σε μια προσωπική εξομολόγηση που καταλήγει σε μια βαθιά τους επιθυμία: Να αναζητήσουν ένα σημαντικό για εκείνους πρόσωπο, να εκφράσουν ένα ευχαριστώ, να απευθύνουν μια συγνώμη, να βοηθήσουν σε έναν σημαντικό σκοπό ή να ζητήσουν οι ίδιοι βοήθεια, να συγχωρήσουν κάποιον που τους πλήγωσε, αλλά ακόμα και να γνωρίσουν μια προσωπικότητα που θαυμάζουν.

Κάθε εβδομάδα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα υποδέχεται στο στούντιο του «Γράμμα για σένα» ανθρώπους που μέσα από την προσωπική τους ιστορία αποδεικνύουν πως όλα μπορούν να συμβούν, βιώνοντας τις πιο αναπάντεχες εκπλήξεις.

Στο «Γράμμα Για Σένα» θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα και την ανθρώπινη πτυχή προσωπικοτήτων από διάφορους χώρους, που θα μοιράζονται με τους τηλεθεατές το «γράμμα της ζωής τους», φωτίζοντας σημαντικά σημεία της προσωπικής τους διαδρομής.

Μέσα από ένα μοίρασμα εμπειριών και συναισθημάτων, η Βίκυ Χατζηβασιλείου και το «Γράμμα Για Σένα» δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε τηλεθεατή να συμμετέχει με μια κατάθεση ψυχής.”

 

Η καινούργια εκπομπή «Γράμμα για σένα» στήνεται με ταχείς ρυθμούς ώστε καλώς εχόντων των εξελίξεων, στα τέλη του επόμενου μήνα η Βίκυ Χατζηβασιλείου να υποδεχτεί τους τηλεθεατές από την καινούργια της τηλεοπτική «στέγη» αλλά με τα γνωστά δυνατά συναισθήματα που προκαλεί στις εκπομπές της.

To άρθρο Η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα έχει “Γράμμα Για Σένα” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα