Σάντος για Ρονάλντο: “Θα παίζει σε top επίπεδο μέχρι τα 39 του”

16:33 20/8/2020 - Πηγή: NewsIt

Ο προπονητής της Εθνικής Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος, μίλησε σε εφημερίδα της πατρίδας του για τον Κριστιάνο Ρονάλντο κι εμφανίστηκε βέβαιος ότι ο σούπερ σταρ της χώρας θα αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο για αρκετά ακόμη χρόνια.

Ο Σάντος είπε στην “Α΄Bola” ότι ο 35 χρονος Ρονάλντο μπορεί με κάποιες αλλαγές στην προπόνησή του, να είναι σε υψηλό επίπεδο μέχρι και τα 39 του χρόνια,

αλλά ότι θα θέλει να κερδίζει μέχρι τα… 50 του έτη.

Οι δηλώσεις του Σάντος για Ρονάλντο

«Πιστεύω ότι ο Κριστιάνο, αν δεν συμβεί τίποτα ανησυχητικό, στα 39 θα εξακολουθεί να παίζει σε υψηλό επίπεδο, ίσως με κάποιες προσαρμογές όσον αφορά την προπόνηση.

Μιλάμε για παίκτες, για αθλητές, με ευρύτερη έννοια, που όχι μόνο φτάνουν σε επίπεδο παγκόσμιο, αλλά που τώρα μπορούν να διατηρήσουν αυτό το επίπεδο για πολλά χρόνια, όπως ποτέ πριν. Είναι εξαιρετικό. Θα είναι 50 ετών και θα θέλει να κερδίσει παίζοντας μπάλα στην παραλία.

Δεν έχω σκεφτεί ακόμη πως θα είναι να προπονώ την εθνική χωρίς τον Ρονάλντο. Θα εξαρτηθεί ουσιαστικά από αυτόν, φυσικά, από το πώς μπορεί να αισθάνεται. Αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι δεν είναι μόνο το φυσικό επίπεδο, αλλά και το διανοητικό».

 

To άρθρο Σάντος για Ρονάλντο: “Θα παίζει σε top επίπεδο μέχρι τα 39 του” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα