Η συγγνώμη του Αρναούτογλου στον Νίκο Μαστοράκη

16:14 20/2/2020 - Πηγή: NewsIt

Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικές βδομάδες όταν στη βραδινή εκπομπή του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε καλεσμένο στο στούντιο τον Κωνσταντίνο Καζάκο.

Ο παρουσιαστής λοιπόν πρόβαλε ένα βίντεο για το οποίο μάλιστα… συνεχάρη την ομάδα του που το «αλίευσε» στο διαδίκτυο, από το προσωπικό αρχείο τηλεθεάτριας όπως είχε υποστηρίξει τότε και στο οποίο εμφανίζονταν οι γονείς του καλεσμένου του, οι Τζένη Καρέζη και Κώστας Καζάκος, να κρατούν αγκαλιά το νεογέννητο γιο τους.

Όπως είχα αναφέρει στις «Καμπάνες» έμαθα ότι μετά την προβολή του βίντεο… αλλά αμέσως μετά, ο δημιουργός

του Νίκος Μαστοράκης προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον ίδιο τον Άρνι… αλλά και τη διοίκηση του ΑΝΤ1 που όμως δεν απαντούσαν…! Έτσι ο Μαστ ακολούθησε το δρόμο με τον οποίο μπορεί να προστατεύσει κάποιος τα πνευματικά δικαιώματα της εργασίας του, αποστέλλοντας στο σταθμό ένα… ειδοποιητήριο… για το τι μέλλει γενέσθαι. Έτσι χθες ήρθε η «συγγνώμη» από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου με την οποία όπως είπε στην αρχή της εκπομπής του

«Θα ήθελα να διορθώσω ένα λάθος της εκπομπής που έγινε πριν από κάποιες εβδομάδες. Μιλάω για τη συνέντευξη που ήταν εδώ ο Κωνσταντίνος Καζάκος. Στην εκπομπή παίξαμε ένα βίντεο που οι συνεργάτες της εκπομπής κατέβασαν από το διαδίκτυο. Ίσως από εκεί να ξεκινά και το όλο λάθος. Γενικά για το τι πρέπει να προσέχουμε κάθε φορά που κατεβάζουμε κάτι. Ήταν το βίντεο που ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Καζάκος είπε ότι το βλέπει για πρώτη φορά στη ζωή του και είχε να κάνει βέβαια με τη βρεφική του ηλικία, με την Τζένη Καρέζη και το μπαμπά του. Ένα βίντεο που εμείς το βρήκαμε με άλλο όνομα στο διαδίκτυο κι αυτό είναι το λάθος, ενώ αυτό το βίντεο ανήκει στον Νίκο Μαστοράκη. Η αλήθεια είναι πως και στο παρελθόν, αν δεν κάνω λάθος στη συνέντευξη με τον Φαίδωνα Γεωργίτση ένα βίντεο και ποτέ ο Νίκος Μαστοράκης δεν αρνήθηκε να μας δώσει από την προσωπική ταινιοθήκη του, τη συλλογή του, κάποιο βίντεο να παιχτεί. Την ώρα που σας το λέω αυτό βλέπετε το βίντεο να παίζεται δίπλα μου χωρίς μουσική, αφού θέλω να σας πω ότι το γύρισε ο ίδιος ο Νίκος Μαστοράκης αυτό το βίντεο με το φιλμ που είχε πάρει με το συνεργείο του Φίνου. Οπότε έχει μία μοναδικότητα. Πραγματικά ζητάμε συγγνώμη για όλο αυτό και νομίζω ότι αυτό που μένει από αυτή την ιστορία είναι ότι πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεχτικοί. Και είναι αλήθεια ότι δεν υπάρχει κάποια διαφορά στο θέμα του τι ακριβώς παίρνουμε από το διαδίκτυο όταν είναι πνευματική ιδιοκτησία κάποιου άλλου. Με αυτή τη συγγνώμη θέλω να διορθώσω ένα λάθος που έκανε η εκπομπή… από τα ελάχιστα ελπίζω που έχουμε κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και ευχαριστώ και τον Νίκο Μαστοράκη που μας έστειλε το βίντεο έτσι αυτούσιο από τη δική του ταινιοθήκη».

Δείτε το απόσπασμα εδώ από το 00:00:50 έως το 00:02:36

Έτσι με την… αρκετά καθυστερημένη συγγνώμη του παρουσιαστή το θέμα θα λήξει εδώ έστω και αν ορισμένα από όσα είπε δεν… στέκουν, καθώς δεν υπήρχε «προσωπικό αρχείο τηλεθεάτριας», όπως υποστήριξε αρχικά που να μην φαίνεται ότι το βίντεο ανήκει στην Omega Entertainment.  Φαίνεται όμως ότι ο Νίκος Μαστοράκης δεν σκοπεύει να το συνεχίσει, δεχόμενος τη συγγνώμη, καθώς ήταν η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη εκπομπή πήρε κάποιο βίντεό του χωρίς την άδειά του. Αλλά αν γίνει ξανά το ίδιο… λάθος, τότε θεωρείται σίγουρο πως ο ΑΝΤ1 και η εκπομπή θα το πληρώσουν ακριβά… όπως έχει γίνει και με άλλους που προσπάθησαν…!

To άρθρο Η συγγνώμη του Αρναούτογλου στον Νίκο Μαστοράκη δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα