Η στιγμή της διάσωσης 18χρονου σε φαράγγι - Η μεγάλη κινητοποίηση στις Σέρρες που προκάλεσε αίσθηση

19:36 22/1/2023 - Πηγή: NewsIt

Αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση διάσωσης στις Σέρρες, με τον 18χρονο να εντοπίζεται σώος μέσα σε φαράγγι. Οι γονείς του νεαρού ήταν εκείνοι που κάλεσαν σε βοήθεια…

Διασώστες αλλά και κάτοικοι στις Σέρρες έτρεξαν και έβγαλαν από την δύσκολη θέση τον 18χρονο που είχε εγκλωβιστεί σε φαράγγι. Μέσα σε λίγα λεπτά, οι γονείς του νεαρού που καρδιοχτυπούσαν είδαν κοντά τους, εκατοντάδες άτομα, πρόθυμα να βοηθήσουν. Οι

προσπάθειές τους απέδωσαν λίγο αργότερα όταν ο νεαρός εντοπίστηκε. Είναι καλά στην υγεία του και πλέον τις επόμενες μέρες, θα προσπαθήσει να αφήσει πίσω τα όσα έζησε στην Κυριακάτικη βόλτα με τους γονείς του.

Μαθήματα ανθρωπιάς παρέδωσαν οι Σερραίοι αφού, εκτός από την άμεση κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού, εκατοντάδες ήταν αυτοί που βρέθηκαν στην περιοχή που χάθηκαν τα ίχνη του 18χρονου, οποίος τελικά εντοπίστηκε σε φαράγγι.

Άνδρες της αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και την Πολιτικής προστασίας, που ειδοποιήθηκαν από τους γονείς του νεαρού, ξεκίνησαν άμεσα τις έρευνες ενώ μετά από κάλεσμα που έγινε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκατοντάδες Σερραίοι αλλά και μέλη συλλόγων, των μαραθωνοδρόμων Σερρών (ο πατέρας του 18χρονου είναι δρομέας) και της «FMS φίλοι της μοτοσυκλέτας Σερρών» συνέδραμαν στις έρευνες για τον εντοπισμό του.

Αυτή η πρωτόγνωρη κινητοποίηση βοήθησε στο να βρεθεί ο 18χρονος σε δύσβατο σημείο και όπως είπαν στην ΕΡΤ άνθρωποι που συμμετείχαν στις έρευνες είναι ευτύχημα που βρέθηκε με το φως της ημέρας γιατί αν σκοτείνιαζε η αναζήτηση του θα ήταν σχεδόν αδύνατη. Ο 18χρονος είναι καλά στην υγεία του.

To άρθρο Η στιγμή της διάσωσης 18χρονου σε φαράγγι - Η μεγάλη κινητοποίηση στις Σέρρες που προκάλεσε αίσθηση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
18χρονου, Σέρρες,18chronou, serres