Η στιγμή της απόλυτης αποθέωσης για τον Κώστα Νεστορίδη - Όταν έκλαψε στα εγκαίνια της OPAP Arena

12:39 12/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Στην αιωνιότητα πέρασε ο Κώστας Νεστορίδης και μια από τις στιγμές που δεν θα ξεχάσει κανείς είναι όταν μπήκε στο OPAP Arena για τα εγκαίνια του γηπέδου της ΑΕΚ.

Ο Κώστας Νεστορίδης δεν άντεξε τη συγκίνηση και έβαλε τα κλάματα. Παρά το γεγονός ότι η υγεία του ήταν επιβαρυμένη δεν ήθελε να λείψει από την πιο ιστορική στιγμή της σύγχρονης ιστορίας της ΑΕΚ. Μπήκε στο γήπεδο με καροτσάκι συνοδεία του γιου

του κρατώντας μια φανέλα της αγαπημένης του ομάδας.

Μπαίνοντας στο γήπεδο από την άλλη πλευρά ερχόταν οι εγγονός του με τον Κώστα Νεστορίδη να του προσφέρει τη φανέλα της ΑΕΚ την οποία και φόρεσε.

Ήταν η στιγμή της απόλυτης αναγνώρισης για τον Κώστα Νεστορίδη στη διάρκεια των εγκαινίων της OPAP Arena. Ήταν η στιγμή της απόλυτης αποθέωσης για τον «Νέστορα της ΑΕΚ».

Πριν την είσοδό του, ο Νεστορίδης μίλησε σε μαγνητοσκοπημένο μήνυμά του με τα καλύτερα λόγια για όσα έζησε στην Ένωση.

Να σημειωθεί ότι ήταν μάλιστα ο πρώτος που δέχτηκε τον αγιασμό από τον ιερέα κατά τη διάρκεια των εγκαινίων. Ήταν άλλωστε τότε η ζωντανή ιστορία της ΑΕΚ.

Ας μην ξεχνάμε ότι η μορφή του κοσμεί έναν από τους πυλώνες του νέου γηπέδου της ΑΕΚ δείγμα της αναγνώρισης και του σεβασμού που έχαιρε! Πλέον θα ζει για πάντα στις καρδιές των φίλων της Ενωσης.

To άρθρο Η στιγμή της απόλυτης αποθέωσης για τον Κώστα Νεστορίδη - Όταν έκλαψε στα εγκαίνια της OPAP Arena δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα
Κώστα Νεστορίδη - Όταν, OPAP Arena,kosta nestoridi - otan, OPAP Arena