Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε τον Ορελιέν Τσουαμενί - Ο Γάλλος έγινε η δεύτερη ακριβότερη πώληση της Μονακό

18:05 11/6/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο Ορελιέν Τσουαμενί αφήνει την Μονακό και πλέον θα φοράει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Το ποσό που δαπάνησε η πρωταθλήτρια Ευρώπης για να τον κάνει δικό της.

Η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την απόκτηση του Ορελιέν Τσουαμενί. Ο 22χρονος Γάλλος διεθνής μέσος, έκανε εξαιρετική χρονιά με τα «χρώματα» της Μονακό, προκαλώντας το ενδιαφέρον των κορυφαίων συλλόγων της Ευρώπης, με τελικούς «νικητές» τους Μαδριλένους.

Ο Τσουαμενί θα παρουσιασθεί την προσεχή Τρίτη (14.06) στους εκπροσώπους

του Τύπου. Η μετεγγραφή του νεαρού άσου, κόστισε περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων τα 20 αφορούν σε μπόνους επίτευξης στόχων.

Ο Τσουαμενί έγινε έτσι η δεύτερη ακριβότερη πώληση ποδοσφαιριστή στην ιστορία των Μονεγάσκων, μετά τον Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος υπέγραψε στην Παρί Σερν Ζερμέν, έναντι 180 εκ. ευρώ, τον Αύγουστο του 2017.

Ο Τσουαμενί, ο οποίος ανακηρύχθηκε καλύτερος νεαρός παίκτης της χρονιάς στην Ligue 1 για την περίοδο 2020-21, βρέθηκε στο «στόχαστρο» της Λίβερπουλ και της Παρί Σεν Ζερμέν, όμως μετά από συντονισμένες ενέργειες και φυσικά, την επιθυμία του ιδίου, η Ρεάλ κατάφερε και τον έκανε δικό της.

 

¡Ganas de esto! #WelcomeTchouaméni pic.twitter.com/Xqumc0un5j

Real Madrid C.F. (@realmadrid) June 11, 2022

To άρθρο Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε τον Ορελιέν Τσουαμενί - Ο Γάλλος έγινε η δεύτερη ακριβότερη πώληση της Μονακό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα