«Μην τιμωρείτε το λαό για να του δώσετε μετά κουπόνια» - Η ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη στο Economic Summit

21:15 5/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, το βράδυ της Τρίτης (5/12/2023) μίλησε στο 34th Annual Greek  Economic Summit που διοργανώνει το Ελληνοαμερικάνικο Επιμελητήριο.

Όπως είπε, υπάρχει βαρύ φορολογικό φορτίο στους Έλληνες πολίτες και σύγκρινε την Ελλάδα με τις ΗΠΑ.

«Δυστυχώς με την παρούσα κυβέρνηση φαίνεται να μην έχουμε πάρει μάθημα από τα όσα συνέβησαν στη χώρα. Με τα

όσα ζήσαμε τις σκοτεινές μέρες μέχρι το 2016… Κάντε σωστή δημοσιονομική πολιτική για το λαό, μην τους τιμωρείτε σήμερα για να τους δώσετε μετά κουπόνια» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, αναφερόμενος στην κυβέρνηση.

Η ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη:

 

«Η χώρα μας είναι 3η στην Ευρωπαϊκή ένωση στο ρυθμό μπούλινγκ στο χώρο εργασίας. Σκεφτείτε, χαμηλοί μισθοί και οικτρό εργασιακό περιβάλλον. Είναι στοιχεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης…» είπε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Έχουμε περισσότερο φόρο σε σχέση με την Ευρώπη… Στη φορολογία κεφαλαίου είμαστε φθηνότεροι. Αυτό είναι ιστορία επιτυχίας;.. Γιατί κάνω τόσες συγκρίσεις μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ; Για να δείξω με αριθμούς τις καταστροφικές συνέπειες της αυστηρής οικονομικής πολιτικής που έχει εφαρμόσει η ελληνική κυβέρνηση» συμπλήρωσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Και τόνισε καταλήγοντας: «Όταν αποφάσισα να βάλω υποψηφιότητα επικρίθηκα επειδή προέρχομαι από τη διασπορά χωρίς προηγούμενη εμπειρία στην πολιτική της Ελλάδας και χωρίς να μιλάω καλά ελληνικά… Γνώρισα την ομογένεια στα 14 μου και θέλω να είμαι σε συνεχή επικοινωνία (με την ομογένεια) γιατί μαζί μπορούμε να διασφαλίσουμε το κοινό καλό των Ελλήνων».

«Χρειαζόμαστε τη φωνή της ομογένειας σα μοχλό πίεσης για την επιστροφή των κλεμμένων γλυπτών του Παρθενώνα. Αλλά και για να πιέσουμε την Τουρκία να σταματήσει να αμφισβητεί την κυριαρχία μας αλλά και να εκφραστεί μέσω της κάλπης για τις Ευρωεκλογές. Είμαι αποφασισμένος να στηρίξω τη φωνή αυτή».

 

 

 

To άρθρο «Μην τιμωρείτε το λαό για να του δώσετε μετά κουπόνια» - Η ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη στο Economic Summit δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα