Η Μαρίνα Βερνίκου δεν... συμφώνησε με την Βίκυ Καγιά και αποθεώθηκε ως guest κριτής στο GNTM!

09:02 16/11/2022 - Πηγή: NewsIt

Το χθεσινό (15.11.2022) επεισόδιο του GNTM τα είχε όλα. Από φινετσάτες διαγωνιζόμενες που υποδύονταν πλούσιες γυναίκες της δεκαετίας του ’60 που ταξιδεύουν με το σκάφος τους στη Νότια Ιταλία, μια οικειοθελή αποχώρηση μέχρι και την αποθέωση της Μαρίνα Βερνίκου, που εμφανίστηκε ως guest κριτής.

Μετά τη δοκιμασία στο επεισόδιο του GNTM, ακολούθησε beach party για τα κορίτσια μέχρι να έρθει η ώρα της κριτικής από τους κριτές.

Ανάμεσά τους στο χθεσινό επεισόδιο βρισκόταν και η guest judge, Μαρίνα Βερνίκου.

Η Μαρίνα Βερνίκου αποθεώθηκε περισσότερο από κάθε κριτή στο Twitter, κυρίως γιατί είχε σχεδόν πάντα αντίθετη άποψη από τη Βίκυ Καγιά για τις φωτογραφίες των κοριτσιών, καθώς και γιατί η Βίκυ Καγιά δεν μπήκε λεπτό στη διαδικασία να δημιουργήσει «κόντρα», όπως έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν με τους άλλους κριτές.

Η Μαρίνα Βερνίκου είναι φωτογράφος και έχει παρουσιάσει ατομικές και ομαδικές εκθέσεις σε γνωστές γκαλερί και μουσεία σε όλο τον κόσμο. Ως guest κριτής στο #GNTMgr, μας μιλάει για την εμπειρία της και την επίδοση των κοριτσιών.@StarChannelGr #StarChannelTv pic.twitter.com/iCmVznI7Cd

— Greece’s Next Top Model (@GNTMgreece) November 15, 2022

Πολυ συμπαθητικη η Μαρινα Βερνικου!#gntmgr

— Nana… (@athina_kall) November 15, 2022

Μαρίνα Βερνίκου γκεστ κάθε βδομάδα να τους πηγαίνει κόντρα ρε #gntmgr

— μπιρμπιλομάτα (@birbilo5) November 15, 2022

To άρθρο Η Μαρίνα Βερνίκου δεν... συμφώνησε με την Βίκυ Καγιά και αποθεώθηκε ως guest κριτής στο GNTM! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα