Η χλωρίνη… «καθάρισε» τον Τραμπ! Φταίνε οι άλλοι, τέλος οι συνεντεύξεις στον Λευκό Οίκο

11:05 26/4/2020 - Πηγή: NewsIt

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν κάνει ποτέ λάθος, αυτό πιστεύει. Πάντα, πρέπει να φταίνε κάποιοι άλλοι. Όπως στην περίπτωση της προτροπής του για… ενέσεις χλωρίνης κατά του κορονοϊού. Εκείνος, σαρκαστικός ήταν. Τα ΜΜΕ δεν κατάλαβαν και τον παρεξήγησαν.

Γι’ αυτό και τώρα, ο Ντόναλντ Τραμπ «αποφάσισε» ότι οι καθημερινές συνεντεύξεις τύπου για την πορεία της εξάπλωσης του κορονοϊού στις ΗΠΑ δεν αξίζουν να σπαταλά τον (πολύτιμο κατά τη γνώμη του) χρόνο του. Όχι, όχι, δεν είναι ότι

ο ηγέτης μιας παγκόσμιας δύναμης εκστόμισε το μεγαλύτερο και πιο επικίνδυνο fake news. Όχι, δεν φταίει εκείνος.

Click4more Ο Δρ Ντόναλντ Τραμπ πρότεινε για τον κορονοϊό: Ενέσεις με χλωρίνη και «βομβαρδισμό» με υπεριώδεις ακτίνες

Με ένα tweet του το Σάββατο (25.04.2020) λοιπόν, ο Ντόναλντ Τραμπ ενημέρωσε την οικουμένη ότι… βαρέθηκε και ότι οι καθημερινές συνεντεύξεις τύπου για τον ιό που θερίζει ζωές στη χώρα του και έχει κοστίσει τη ζωή, μέχρι στιγμής, σε περισσότερους από 53.000 Αμερικανούς, δεν αξίζουν το χρόνο του!

«Ποιος είναι ο σκοπός να έχουμε συνεντεύξεις Τύπου στον Λευκό Οίκο όταν τα κατευθυνόμενα μέσα ενημέρωσης κάνουν μόνο εχθρικές ερωτήσεις και στη συνέχεια αρνούνται να μεταδώσουν με ακρίβεια την αλήθεια ή τα γεγονότα. Κερδίζουν ρεκόρ τηλεθέασης και ο αμερικανικός λαός δεν παίρνει τίποτα άλλο εκτός από ψευδείς ειδήσεις. Δεν αξίζει τον χρόνο και η προσπάθεια!», έγραψε ο Ντόναλντ Τραμπ.

What is the purpose of having White House News Conferences when the Lamestream Media asks nothing but hostile questions, & then refuses to report the truth or facts accurately. They get record ratings, & the American people get nothing but Fake News. Not worth the time & effort!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) April 25, 2020

Και συνεχίζει δίνοντας συμβουλές: «Να θυμάστε, η θεραπεία δεν μπορεί να είναι χειρότερη από το πρόβλημα το ίδιο. Να προσέχετε, να είστε ασφαλείς και να χρησιμοποιείτε κοινή λογική».

Remember, the Cure can’t be worse than the problem itself. Be careful, be safe, use common sense!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) April 25, 2020

Το μπαράζ από tweets δεν σταμάτησε εκεί. Ο Τραμπ προσπάθεια να βγάλει τους πάντες τρελούς, υποστηρίζοντας ότι ποτέ δεν είπε ότι ο κορονοϊός είναι απάτη. «Ποιος θα έλεγε κάτι τέτοιο; Είπα ότι οι Δημοκράτες που δεν κάνουν τίποτα και οι συνεργάτες τους τα συστημικά ΜΜΕ είναι απάτη. Τους ξεμπρόστιασαν, τους ρεζίλεψαν και ενώ παραδέχτηκαν ότι έκαναν λάθος, συνεχίζουν να διαδίδουν ψέματα», επέμεινε ο Τραμπ.

I never said the pandemic was a Hoax! Who would say such a thing? I said that the Do Nothing Democrats, together with their Mainstream Media partners, are the Hoax. They have been called out & embarrassed on this, even admitting they were wrong, but continue to spread the lie!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) April 25, 2020

Τα tweets του Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται να επιβεβαιώνουν δημοσιεύματα αμερικανικών μέσων ενημέρωσης ότι, ενοχλημένος από ερωτήσεις για τη διαχείρισή του της υγειονομικής κρίσης, σχεδιάζει να σταματήσει να παραχωρεί συνεντεύξεις Τύπου, που μεταδίδονται σε καλωδιακά τηλεοπτικά δίκτυα και μερικές φορές διαρκούν περισσότερο από δύο ώρες.

Ο Τραμπ και η χλωρίνη

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, της χώρας που θρηνεί μακράν τα περισσότερα θύματα της πανδημίας, με περισσότερους από 53.000 νεκρούς, προκάλεσε σάλο την Πέμπτη σε μια από αυτές τις καθημερινές ενημερώσεις δημοσιογράφων.

Click4more Τραμπ: Πάει το… δούλεμα σύννεφο – «Σαρκασμός» οι δηλώσεις για την χλωρίνη

«Βλέπω πως το απολυμαντικό τον σκοτώνει (τον κορονοϊό) σ’ ένα λεπτό. Ένα λεπτό. Υπάρχει άραγε ένα μέσο να κάνουμε κάτι τέτοιο με μια ένεση στο εσωτερικό ή σαν έναν καθαρισμό;», είπε, προσθέτοντας πως οι επιστήμονες θα πρέπει να εξετάσουν αν η υπεριώδης ακτινοβολία μπορεί να τους βοηθήσει να καταπολεμήσουν τον ιό.

Τα λίγα του Τραμπ, του προέδρου των ΗΠΑ (!) προκάλεσαν παγκόσμια κατακραυγή. Κι εκείνος προσπάθησε να τα… μαζέψει, ρίχνοντας το φταίξιμο στους άλλους, όπως συνηθίζει άλλωστε.

Την επομένη στη συνέντευξη Τύπου υποστήριξε ότι η πρόταση του ήταν «σαρκαστική». Και ενοχλημένος σταμάτησε τη συνέντευξη Τύπου μετά από 20 λεπτά, χωρίς να δεχθεί ερωτήσεις.

Click4more Νέος βαρύς απολογισμός στις ΗΠΑ: Σχεδόν 2.500 νεκροί από τον κορονοϊό

Χθες Σάββατο, μετά από 50 συνεντεύξεις Τύπου μέσα σε δύο μήνες, στον Λευκό Οίκο δεν έγινε ενημέρωση…

Ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος διεκδικεί μια δεύτερη θητεία στον Λευκό Οίκο στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, χρησιμοποιεί αυτές τις ενημερώσεις για να επαινεί τις πολιτικές που ακολουθεί η κυβέρνησή του, να αντικρούει κριτικές και να επιτίθεται στην Κίνα, στους Δημοκρατικούς και σε Αμερικανούς δημοσιογράφους.

Με πληροφορίες και από ΑΠΕ – ΜΠΕ

To άρθρο Η χλωρίνη… «καθάρισε» τον Τραμπ! Φταίνε οι άλλοι, τέλος οι συνεντεύξεις στον Λευκό Οίκο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τραμπ Φταίνε, Λευκό Οίκο,trab ftaine, lefko oiko