Η απάντηση της ΕΡΤ για τη συνέντευξη της Σίσσυς Χρηστίδου: «Δεν υπήρξε ποτέ σκέψη να μην προβληθεί ή να τροποποιηθεί η εκπομπή»

12:08 7/6/2025 - Πηγή: NewsIt

Η Σίσσυ Χρηστίδου παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Μαμά-δες» και μίλησε για όλα στην κουμπάρα της Χριστίνα Κοντοβά και το εν λόγω επεισόδιο πρόκειται να μεταδοθεί την Κυριακή 8 Ιουνίου στην ΕΡΤ. Ωστόσο, η απόφαση αυτή της παρουσιάστρια

προκάλεσε την αντίδραση του Θοδωρή Μαραντίνη και φέρεται να κινδύνεψε η μετάδοσή του.

Ο τραγουδιστής εξέδωσε μία ανακοίνωση την Τετάρτη (04.06.2025), τονίζοντας ότι έχει υποστεί συκοφαντική δυσφήμιση και υπογραμμίζοντας ότι νοιάζεται για την προστασία των παιδιών του, αναφέροντας παράλληλα ότι η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης και ακούστηκε ότι έχει σκοπό να στείλει εξώδικο στην ΕΡΤ για να σταματήσει την προβολή της εκπομπής. 

Το πρωί του Σαββάτου (07.06.2025) στην εκπομπή «Weekenders» ο Αλέξης Μίχας τόνισε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και πώς η εκπομπή θα προβληθεί κανονικά.

«Δεν υπήρξε ποτέ σκέψη να μην προβληθεί ή να τροποποιηθεί η εκπομπή, καθώς μετά από σχετική νομική συμβουλή κρίθηκε ότι δεν μπορεί να δημιουργηθεί ζήτημα από το περιεχόμενο της συνέντευξης που θα μεταδοθεί», ανέφεραν πηγές μέσα στην ΕΡΤ στον δημοσιογράφο.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, σε ένα νέο απόσπασμα της συνέντευξης που παραχώρησε στην εκπομπή «Μαμά-δες» και μετέδωσε το «Happy Day» αναφέρει: «Είναι μεγάλο το εύρος της single μαμάς, είναι πολύ διαφορετικό για σένα (με την Ada) που είσαι εσύ και όλη η ευθύνη πάνω σου, το οποίο το θαυμάζω πάρα πολύ, το θεωρώ ακόμη πιο δύσκολο και ηρωικό. Είναι και η κατηγορία η δική μου (της διαζευγμένης) που είναι πλέον ο μέσος όρος. Όσο μεγαλώνουν τα παιδιά και πάνε σε μεγαλύτερες τάξεις, βλέπεις ότι είναι ένα συχνό φαινόμενο.

Δεν έχω νιώσει μοναξιά, έχω ένα πολύ δυνατό χωριό δίπλα μου από φίλους πολύ υποστηρικτικούς. Μέσα στις φιλίες μου βρήκα στήριξη που από τους συντρόφους της ζωής μου δεν την βρήκα ποτέ» ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου.

To άρθρο Η απάντηση της ΕΡΤ για τη συνέντευξη της Σίσσυς Χρηστίδου: «Δεν υπήρξε ποτέ σκέψη να μην προβληθεί ή να τροποποιηθεί η εκπομπή» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΕΡΤ, Σίσσυς Χρηστίδου, Δεν,ert, sissys christidou, den