Η ΑΕΚ «τσεκάρει» Μπαρσεγκιάν και «τελειώνει» Νταντσένκο

10:29 19/8/2021 - Πηγή: NewsIt

Την αναζήτησης για εξτρέμ αλλά και το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ της προχωρά η ΑΕΚ, που εξετάζει την περίπτωση του Τιγκράν Μπαρσεγκιάν της Αστάνα, ενώ την ίδια ώρα βλέπει τον Όλεγκ Νταντσένκο να είναι στην πόρτα της εξόδου για λογαριασμό της Άχματ Γκρόζνι.

Ο Αρμένιος εξτρέμ, Τιγκρέμ Μπαρσεγκιάν, που αγωνίζεται στην Αστάνα είναι στα υπόψιν της ΑΕΚ για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής,

σύμφωνα με όσα αναφέρει σήμερα (19/8) η «Ώρα των Σπορ». Ο 28χρονος άσος, που είχε τραβήξει την προσοχή των ανθρώπων της Ένωσης το 2019, μετά την εξαιρετική του εμφάνιση στο Ελλάδα-Αρμενία 2-3 στο ΟΑΚΑ, έχει συμβόλαιο ως τον Δεκέμβριο του 2022 με την Αστάνα, αλλά θέλει να αποχωρήσει και η προοπτική της ΑΕΚ δεν τον αφήνει αδιάφορο όπως αναφέρεται.

Από εκεί και πέρα στο… μέτωπο των αποχωρήσεων η ΑΕΚ βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Άχματ Γκρόζνι, ώστε να παραχωρήσει τον Όλεγκ Νταντσένκο. Ο Ουκρανός μπακ δεν υπολογίζεται από τον Βλάντα Μιλόγεβιτς και οι «κιτρινόμαυροι» επιθυμούν την πώλησή του, αλλά το πιο πιθανό σενάριο αυτή τη στιγμή είναι να δοθεί δανεικός με υποχρεωτική οψιόν αγοράς.

 

To άρθρο Η ΑΕΚ «τσεκάρει» Μπαρσεγκιάν και «τελειώνει» Νταντσένκο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα