Η Kaizen Gaming αναδείχθηκε ως μια από τους καλύτερους εργοδότες της Ευρώπης για το 2023

16:42 29/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Σημαντική διάκριση πανευρωπαϊκής εμβέλειας για το εξαιρετικό εργασιακό της περιβάλλον έλαβε η Kaizen Gaming η μεγαλύτερη ελληνική Game Tech εταιρεία και μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες του χώρου στον κόσμο, η οποία συμπεριλήφθηκε στην λίστα των Best Workplaces in Europe 2023.

Η εταιρεία

ξεχωρίζει για το σύγχρονο εργασιακό μοντέλο, εστιάζοντας στον Άνθρωπο και τις Αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Η διάκριση αυτή, αποτελεί σημαντική αναγνώριση, καθώς προέρχεται από έρευνα στην οποία συμμετείχαν ανώνυμα οι εργαζόμενοι της εταιρείας. Η έρευνα διεξήχθη από τον οργανισμό Great Place to Work, ο οποίος έχει σημαντική παράδοση στην αξιολόγηση των εταιρειών για την στρατηγική και την φιλοσοφία της εταιρείας σε σχέση με τους εργαζόμενους της.

Η αναγνώριση αυτή ακολουθεί μια σειρά αντίστοιχων διακρίσεων για την Kaizen Gaming, η οποία νωρίτερα μέσα στην χρονιά αναγνωρίστηκε ως ένα από τα top 5 Best Workplaces στην Ελλάδα και ως #2 Best Workplace στην Πορτογαλία.

Στρατηγική επέκτασης

Με παρουσία σε 14 αγορές, η Kaizen Gaming αναπτύσσει τα αναγνωρίσιμα και δημοφιλή brands Stoiximan και Betano, τα οποία διαχειρίζεται, σημειώνοντας ταχύτατη ανάπτυξη στις αγορές που δραστηριοποιείται. Στόχο αποτελεί η επέκταση των δραστηριοτήτων σε 26 χώρες μέχρι το 2026.

Με τη μεταφορά των HeadQuarters στο Kaizen Campus, ένα πρωτοποριακό και σύγχρονο κτίριο που πληροί τις αρχές της αειφορίας, η εταιρεία επαναπροσδιορίζει τη θέση της στην αγορά, δημιουργώντας υψηλά στάνταρντς, στον εργασιακό χώρο.

Το πρότυπο των σύγχρονων γραφείων εφαρμόζει ήδη και στα υπόλοιπα γραφεία που διατηρεί ανά τον κόσμο, επαληθεύοντας την δέσμευσή της για εξασφάλιση μιας μοναδικής και seamless εργασιακής εμπειρίας προς όλους τους Kaizeners.

Εργασιακό περιβάλλον

Πάγια δέσμευση της Kaizen Gaming αποτελεί η διατήρηση των αξιών που την οδήγησαν στους κορυφαίους εργοδότες της Ευρώπης. Ανάμεσα στις αξίες που υποστηρίζει, ξεχωρίζουν η συνεργασία μεταξύ των εργαζομένων, η διαφάνεια και η διαρκής επικοινωνία, η κουλτούρα της ομαδικότητας και το πάθος για συνεργασία και εξέλιξη.

Από την ομάδα των 11 στο ξεκίνημα της εταιρείας, μέχρι σήμερα που αριθμεί περισσότερους από 2.200, κοινός στόχος και όραμα των Kaizeners, εξακολουθεί να αποτελεί η υποστήριξη ενός υγιούς πολυπολιτισμικού εργασιακού περιβάλλοντος.

Περισσότερα για την Kaizen Gaming, την καθημερινότητα στην εταιρεία, αλλά και τις περισσότερες από 200 ανοιχτές θέσεις, μπορείτε να βρείτε στο careers.kaizengaming.com, καθώς και σε Linkedin, Facebook, Instagram, Youtube.

To άρθρο Η Kaizen Gaming αναδείχθηκε ως μια από τους καλύτερους εργοδότες της Ευρώπης για το 2023 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Kaizen Gaming, Ευρώπης, 2023,Kaizen Gaming, evropis, 2023