Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός: Ο VAR που σήκωσε αντιδράσεις στο Παρί – Νιούκαστλ είναι AVAR στο παιχνίδι στη Γερμανία

15:30 29/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Πολωνός VAR, Τόμαζ Κβιατκόβσκι, ο οποίος τα έκανε… θάλασσα στο Παρί Σεν Ζερμέν – Νιούκαστλ, έχει οριστεί ως AVAR στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Φράιμπουργκ στη Γερμανία.

Ο Πολωνός VAR, Τόμαζ Κβιατκόβσκι, ήταν αυτός που έστειλε τον Ζιμόν Μαρτσίνιακ στο μόνιτορ για να δώσει πέναλτι στην Παρί στο παιχνίδι με τη Νιούκαστλ, το οποίο δεν… υπήρχε.

Το κερδισμένο πέναλτι

της Παρί σήκωσε πολλές αντιδράσεις, με τον Τόμαζ Κβιατκόβσκι να μην βρίσκεται στο σημερινό (29/11) παιχνίδι της Σοσιεδάδ με την Ζάλτσμπουργκ, αφού κόπηκε από την UEFA.

Ωστόσο, θα είναι κανονικά στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Φράιμπουργκ στη Γερμανία (30/11, 19:45, COSMOTE SPORT 4HD) για το Europa League.

Ο Κροάτης Ιβάν Μπάμπεκ θα είναι στο VAR και διαιτητής έχει οριστεί ο Βόσνιος, Ιρφάν Πελίτο, με βοηθούς τους Ιμπρισμπέγκοβιτς και Μπέλιο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κβιατκόβσκι ήταν στο VAR και στο εκτός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Μαρσέιγ, όπου η Ένωση είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία.

To άρθρο Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός: Ο VAR που σήκωσε αντιδράσεις στο Παρί – Νιούκαστλ είναι AVAR στο παιχνίδι στη Γερμανία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός, VAR, Παρί – Νιούκαστλ, AVAR, Γερμανία,fraibourgk – olybiakos, VAR, pari – nioukastl, AVAR, germania