«Η 5η σεζόν του Stranger Things θα έχει κοινό στοιχείο με την ταινία Evil Dead Rise» - «Φωτιά» έβαλαν στο Twitter οι σεναριογράφοι

06:09 25/4/2023 - Πηγή: NewsIt

Μόνο οι δημιουργοί και οι σεναριογράφοι του Stranger Things γνωρίζουν τι θα γίνει στην 5η σεζόν της δημοφιλούς σειράς του Netflix και «εκμεταλλεύονται» αυτή τη… θέση ισχύος που έχουν για να δίνουν λίγο λίγο πληροφορίες στους fans που περιμένουν πως και πως για ένα νέο στοιχείο.

Τώρα, οι σεναριογράφοι του Stranger Things έθεσαν ένα κουίζ στους θαυμαστές της σειράς του Netflix, ότι η 5η σεζόν θα έχει

ένα κοινό στοιχείο με την ταινία Evil Dead Rise. Κάπως έτσι, προκάλεσαν «θύελλα» από σχόλια και εικασίες για το πώς θα καταλήξει η ιστορία των παιδιών του Hawkins.

Μάλιστα, οι σεναριογράφοι του Stranger Things φαίνεται ότι διάβασαν – αν όχι όλα – τα περισσότερα σχόλια με τις απαντήσεις των fans και έγραψαν ότι κάποιοι είναι πολύ κοντά να βρουν την απάντηση αλλά κανείς δεν έπεσε μέσα.

«Σχεδόν ποτέ δεν διαφημίζουμε ταινίες, αλλά το Evil Dead Rise και το Stranger Things 5 έχουν κάτι μικρό, αλλά φοβερό κοινό μεταξύ τους», έγραψαν οι Stranger Writers και πρόσθεσαν «κάποιοι από εσάς είστε πολύ κοντά. Αλλά όχι, δεν είναι το πούρο».

Man some of y’all are so close. But no cigar.

— stranger writers (@strangerwriters) April 21, 2023

Οι fans, μεταξύ άλλων, είπαν ότι το κοινό στοιχείο αφορά:

Χαρακτήρες που έχουν πεθάνει θα επιστρέψουν κάπως στη ζωή.Τον Will Byer.Ο Vecna θα κυριεύσει την Joyce.Η Kali θα συναντήσει και πάλι την Eleven.

Wish we could. We are probably one tweet away from getting a call from Netflix PR!!

— stranger writers (@strangerwriters) April 21, 2023

Κάποιοι fans επέμεναν και ζήτησαν από τους σεναριογράφους του Stranger Things να δώσουν ακόμα ένα στοιχείο αλλά αυτοί εξήγησαν ότι δεν μπορούν να το κάνουν αυτό γιατί μετά θα είχαν «τρεξίματα» με το Netflix.

Το καστ του Stranger Things αποτελείται από τους: Winona Ryder (Joyce Byers), David Harbour (Jim Hopper), Millie Bobby Brown (Eleven/Jane), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Noah Schnapp (Will Byers), Sadie Sink (Max Mayfield), Natalia Dyer (Nancy Wheeler), Charlie Heaton (Jonathan Byers), Joe Keery (Steve Harrington), Maya Hawke (Robin Buckley), Priah Ferguson (Erica Sinclair), Brett Gelman (Murray), Matthew Modine (Dr. Brenner), Robert Englund (Victor Creel), και Jamie Campbell Bower (Vecna/Henry/One).

To άρθρο «Η 5η σεζόν του Stranger Things θα έχει κοινό στοιχείο με την ταινία Evil Dead Rise» - «Φωτιά» έβαλαν στο Twitter οι σεναριογράφοι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα