Το Militaire.gr αλλάζει «στολή» το ερχόμενο Σαββατοκύριακο! Ριζική ανανέωση μετά από 7 χρόνια λειτουργίας

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο το militaire.gr αλλάζει «στολή»! Μετά από 7 χρόνια λειτουργίας και με τη στήριξη των αναγνωστών, το militaire.gr ανανεώνεται ριζικά!

Στόχος της αλλαγής στο σχεδιασμό του, είναι να γίνει πιο ευανάγνωστο -και στο κινητό τηλέφωνο- με πρώτη σελίδα «καθαρή» , λιγότερο «φορτωμένη» ,για να μπορούν οι αναγνώστες να το διαβάζουν ευκολότερα.

Η αλλαγή στο σχεδιασμό του militaire.gr θα μας δώσει τη δυνατότητα για καλύτερη διαχείριση των θεμάτων όλο το 24ωρο. Η ποσότητα δεν ήταν ποτέ επιλογή μας, προτιμούσαμε αυτά τα

7 χρόνια να έχουμε λιγότερα αλλά καλά θέματα και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Το οφείλουμε σε όλους όσους εμπιστεύονται τα άρθρα τους στο militaire.gr . Τους ευγνωμονούμε για τη συμβολή τους.

Ήταν συχνά τα παράπονα των αναγνωστών για τις διαφημίσεις. Ειδικά εκείνων που το παρακολουθούν μέσω κινητών τηλεφώνων. Οι διαφημίσεις είναι αναγκαίες για να είναι βιώσιμο το militaire.gr και ο μόνος τρόπος για να τις μειώσουμε είναι η στήριξη των αναγνωστών. Στο νέο militaire.gr θα υπάρχει η δυνατότητα σε όποιον θέλει ,όποτε θέλει και μπορεί να συμμετέχει στην προσπάθεια μας ακόμη και με 2 ευρώ το μήνα! Το περιεχόμενο του militaire.gr θα είναι ανοιχτό σε όλους. Μόνο όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν την προσπάθεια μας θα έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν, όπως γίνεται εδώ και περίπου ένα χρόνο στο κανάλι μας στο militaire channel στο You Tube. Δεν χρειάζονται πάνω από 2 ευρώ το μήνα για να είναι το militaire.gr βιώσιμο και ζωντανό!

Το militaire.gr επέλεξε να μην ενταχθεί σε καμία λίστα και αυτό θα συνεχίσει να κάνει. Δεν έχει πάρει κρατική διαφήμιση αν και τα στατιστικά του στοιχεία είναι υψηλά. Οι διαφημίσεις που έχει προέρχονται  από την google  και από μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού ιδιωτικές εταιρείες.

Ελπίζουμε το νέο militaire.gr να σας αρέσει και να αποδειχτεί πιο εύχρηστο και ευανάγνωστο. Κάθε παρατήρηση για διορθώσεις δεκτή από Δευτέρα που θα το έχετε μελετήσει.

The post Το Militaire.gr αλλάζει «στολή» το ερχόμενο Σαββατοκύριακο! Ριζική ανανέωση μετά από 7 χρόνια λειτουργίας appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα