Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Προσπαθούσε να την πείσει να τα ξαναβρούν – Αποκαλύψεις μετά την ανατροπή

00:01 15/12/2021 - Πηγή: NewsIt

Μετά την ανατροπή με τη δολοφονία της 55χρονης μέσα σε ζαχαροπλαστείο στη Θεσσαλονίκη, έρχονται αποκαλύψεις για τον συζυγοκτόνο, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του το απόγευμα της Τρίτης (14.12.2021). 

Αρχικά, οι πληροφορίες ανέφεραν πως η γυναίκα έπεσε νεκρή από τα “χέρια” της πεθεράς της που την πυροβόλησε μέσα στο ζαχαροπλαστείο. Ωστόσο, όλα ανατράπηκαν, καθώς από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 56χρονος εν διαστάσει σύζυγος της από τα Τρίκαλα,

καλυμμένος με μακρύ πανωφόρι και κουκούλα, μπήκε το πρωί της Δευτέρας (13.12.2021) σε ζαχαροπλαστείο της Νέας Μαδύτου Βόλβης Θεσσαλονίκης και την πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα.  

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsit.gr, ο συζυγοκτόνος είχε κάνει πολλές απόπειρες για να πείσει την 55χρονη να τα ξαναβρούν, αλλά εκείνη δεν ήθελε. Όπως ο ίδιος υποστήριξε, εκείνη την ημέρα έκανε άλλη μία προσπάθεια για να την πάρει μαζί του, αλλά εκείνη φοβήθηκε όταν τον είδε με την καραμπίνα και άρχισε να τρέχει. Τότε την πυροβόλησε και πήγε με το αυτοκίνητο του στον καταυλισμό, όπου κρύφτηκε. Τελικά παραδόθηκε στις αρχές, ενώ βρέθηκε και το όπλο με το οποίο αφαίρεσε τη ζωή της 55χρονης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΛΕΙΦΕΡΗΣ

To άρθρο Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Προσπαθούσε να την πείσει να τα ξαναβρούν – Αποκαλύψεις μετά την ανατροπή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα