Γυαλιά - καρφιά στη Χαλκίδα 4 ΙΧ και ένα μηχανάκι μετά από τροχαίο - Η αυτοψία και το ψέμα του οδηγού

10:46 6/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Το τροχαίο στη Χαλκίδα άφησε πίσω ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές. Ο οδηγός που προκάλεσε τα όσα θα δείτε συνελήφθη και διαπιστώθηκε πως ήταν μεθυσμένος…

Έπιασε τιμόνι μεθυσμένος στη Χαλκίδα και το τροχαίο όπως αποδείχθηκε ήταν ζήτημα λεπτών. Σημειώθηκε κοντά στην παλιά γέφυρα όταν έχασε τον έλεγχο και άρχισε να χτυπάει παρκαρισμένα αυτοκίνητα και ένα

μηχανάκι. Όταν έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί, δεν είχε προλάβει να φύγει. Είπε πως ήταν ο συνοδηγός στο επίμαχο αυτοκίνητο και πως ο οδηγός είχε φύγει. Αποδείχθηκε πως έλεγε ψέματα και συνελήφθη.

Το τρομακτικό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 03:00 στην παλιά γέφυρα της Χαλκίδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα όχημα κατευθυνόταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς την περιοχή της Κανήθου όταν λίγο μετά την παλιά γέφυρα, ο οδηγός του, ο οποίος βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης, έχασε τον έλεγχο.

Αποτέλεσμα ήταν αρχικά να συγκρουστεί με ένα μηχανάκι και ένα ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο τα οποία ήταν σταθμευμένα στην άκρη του δρόμου και έπειτα να καταλήξει στο αντίθετο ρεύμα και να συγκρουστεί με ακόμη δύο σταθμευμένα οχήματα.

Το όχημα εν τέλη καρφώθηκε σε κολώνα, με τον οδηγό να απεγκλωβίζεται σώος. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα στελέχη του λιμεναρχείου Χαλκίδας.

Αρχικά ο οδηγός υποστήριξε ότι ήταν συνοδηγός στο όχημα και ότι ο οδηγός τράπηκε σε φυγή. Όπως διαπιστώθηκε όμως ήταν εκείνος που οδηγούσε το όχημα, το οποίο ήταν ανασφάλιστο και συνελήφθη. Δείτε εικόνες του eviathema.gr μετά το ατύχημα…

To άρθρο Γυαλιά - καρφιά στη Χαλκίδα 4 ΙΧ και ένα μηχανάκι μετά από τροχαίο - Η αυτοψία και το ψέμα του οδηγού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα