Γωγώ Τσαμπά: Ο Θεός με φύλαξε τότε, έχω πάρει το μάθημά μου

21:13 22/4/2023 - Πηγή: NewsIt

“Δεν ήμουν πιωμένη, απλά με πήρε ο ύπνος” εξηγεί η Γωγώ Τσαμπά.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Γωγώ Τσαμπά στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο όπου και μίλησε, μεταξύ άλλων, για το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε πριν χρόνια.

Είχατε πάθει κάποιο άλλο αυτοκινητιστικό ατύχημα που κινδύνεψε η ζωή σας;

Αυτό είχε γίνει πριν είκοσι χρόνια. Οδηγούσα εγώ, επέστρεφα από δουλειά και κοιμήθηκα στο τιμόνι. Ευτυχώς έπεσα πάνω σε μια πινακίδα τσιμεντένια και ακινητοποιήθηκε το αυτοκίνητο, αλλιώς θα έπεφτα

στον γκρεμό. Είχα σπάσει την πλάτη μου, το χέρι μου και είχα και με τον αυχένα πρόβλημα. Δεν ήμουν πιωμένη… Απλά με πήρε ο ύπνος. Ο Θεός με φύλαξε τότε. Έχω πάρει το μάθημά μου τώρα μετά από αυτά που μου έχουν συμβεί. Πάντα βέβαια κάνω τον σταυρό μου και λέω «Παναγιά μου και Χριστέ μου, βοήθησέ με».

Είστε ανοιχτή στον έρωτα αυτόν τον καιρό;

Πάντα είμαι ανοιχτή στον έρωτα. Και πάντα ήμουν δοτική όταν ερωτευόμουν γι’ αυτό και πολλές φορές με έχουν εκμεταλλευτεί οι άντρες μπορώ να πω. Δεν μετανιώνω βέβαια, γιατί εγώ έτσι είμαι. Θέλω να δίνω στον άλλον πολλά. Ακόμη και στη δουλειά μου παθιάζομαι, ερωτεύομαι ένα τραγούδι και μετά γίνεται πάντοτε επιτυχία. Αν δεν ερωτευτώ το τραγούδι που ερμηνεύω, δεν πετυχαίνει… Χρειάζεται ο έρωτας στη ζωή μας λοιπόν, για να προοδεύουμε σε όλους τους τομείς.

To άρθρο Γωγώ Τσαμπά: Ο Θεός με φύλαξε τότε, έχω πάρει το μάθημά μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γωγώ Τσαμπά, Θεός,gogo tsaba, theos