Γκολ ο Δουβίκας για την Ουτρέχτη! Αναπτήρας εκτοξεύτηκε στο κεφάλι ποδοσφαιριστή και... έφερε μισάωρη διακοπή

00:38 19/9/2021 - Πηγή: NewsIt

Ο Τάσος Δουβίκας βοήθησε την Ουτρέχτη να πάρει το βαθμό κόντρα στην Βααλβάικ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2, σε ένα επεισοδιακό ματς για την Eredivisie. Αντικείμενα... έφυγαν από την εξέδρα, ένας αναπτήρας χτύπησε ποδοσφαιριστή και ο διαιτητές διέταξε την προσωρινή διακοπή του αγώνα.

Το δεύτερο φετινό του τέρμα στην Eredivisie και τρίτο συνολικά (μαζί με αυτό που πέτυχε με την Εθνική κόντρα στο Κόσοβο) σημείωσε ο Τάσος Δουβίκας.

Ο Έλληνας επιθετικός κέρδισε πέναλτι στο 52’ του Ουτρέχτη – Βααλβάικ, σκόραρε από την… άσπρη βούλα και βοήθησε τους γηπεδούχους να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2. Στο 90+7′ η Ουτρέχτη κατάφερε να σκοράρει με τον ντερ Χουρν, αλλά -μετά από χρήση του video replay– ο διαιτητής ακύρωσε το τέρμα που θα της έδινε τη νίκη.

 

Ahmed Touba concedes the penalty and Utrecht score again to make it 2-2 pic.twitter.com/bp1lF8v64C

— دزاير فوت (@AlgeriaFootVid) September 18, 2021

Να αναφέρουμε ότι η αναμέτρηση διεκόπη για περίπου 30 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο, για ρίψη αντικειμένων από την εξέδρα των γηπεδούχων. Οι δύο ομάδες αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο στο 23’. Μάλιστα, ο διαιτητής Μάρτενς εμφανίστηκε να κρατάει στα χέρια του έναν αναπτήρα που, όπως ανέφερε, χτύπησε έναν παίκτη στο κεφάλι, χωρίς όμως να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

 

FC Utrecht komt in tijdelijk gestaakte wedstrijd niet langs RKC Waalwijk https://t.co/Yu1enB7ZbE

— NUsport (@NUsport) September 18, 2021



FC Utrecht – RKC Waalwijk is tijdelijk gestaakt!
Er werd een aansteker op het veld gegooid…#utrrkc pic.twitter.com/zzt9wFBVaJ

ESPN NL (@ESPNnl) September 18, 2021

To άρθρο Γκολ ο Δουβίκας για την Ουτρέχτη! Αναπτήρας εκτοξεύτηκε στο κεφάλι ποδοσφαιριστή και... έφερε μισάωρη διακοπή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα