Γιώργος Μητσικώστας: Λείπει ο Λάκης Λαζόπουλος από την τηλεόραση, για μένα είναι δάσκαλος

23:50 22/4/2023 - Πηγή: NewsIt

Για όλους και για όλα μίλησε ο Γιώργος Μητσικώστας στην κάμερα του Alpha.

Με αφορμή την τηλεοπτική του επιστροφή μέσα από το Action 24 παραχώρησε ο Γιώργος Μητσικώστας μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Χάρη Λεμπιδάκη και την κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” στον Alpha.

«Ξεκινάμε στο Action 24 σε λίγες μέρες. Έχουμε ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα για το τρέιλερ, έχω κάνει τον Κοκλώνη, τον Μπισμπίκη. Η τηλεόραση μου

είχε λείψει. Ήταν κάτι που ήταν να γίνει τώρα. Είναι μια ωραία εποχή προεκλογικά. Τώρα θα είμαστε τρεις παρουσιαστές στο τραπέζι, σαν τα παιδιά στο Ράδιο Αρβύλα».

«Μου αρέσουν οι Αρβύλα. Και μου λείπει τώρα, έχω το έχω πει στον Αντώνη Κανάκη, δεν ξέρω, είναι δικά τους θέματα, μου λείπει ο Σωτήρης Καλυβάτσης, που δεν είναι στην ομάδα, που αποχώρησε νωρίς», τόνισε αρχικά ο Γιώργος Μητσικώστας.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Μητσικώστας πρόσθεσε πως «και ο Λάκης Λαζόπουλος λείπει από την τηλεόραση. Ο Λάκης για μένα είναι δάσκαλος και κάποια στιγμή μου είχε πει ότι “όχι, εσύ είσαι ο δάσκαλος”. Μου αρέσει η Ελληνοφρένεια, ο Λάκης και οι Αρβύλα. Μου αρέσει η γρήγορη ροή που έχει ο Νίκος Μουτσινάς, αλλά κάποια στιγμή χάνομαι λίγο».

To άρθρο Γιώργος Μητσικώστας: Λείπει ο Λάκης Λαζόπουλος από την τηλεόραση, για μένα είναι δάσκαλος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιώργος Μητσικώστας, Λείπει, Λάκης Λαζόπουλος,giorgos mitsikostas, leipei, lakis lazopoulos