Άρια Αγάτσα: Είναι άδικο να υπονοούμε ότι μια γυναίκα χάνει τη θηλυκότητα της στο αθλητικό ρεπορτάζ

23:18 22/4/2023 - Πηγή: NewsIt

Όσα εξομολογήθηκε η Άρια Αγάτσα στη νέα της συνέντευξη.

Με αφορμή την υποψηφιότητα στον βόρειο τομέα της Αθήνας με τη Νέα Δημοκρατία, η Άρια Αγάτσα παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso Σαββατοκύριακο και τη δημοσιογράφο

Βίβιαν Μπενέκου όπου και μίλησε για το μπούλινγκ που ενδεχομένως δέχεται μια γοητευτική γυναίκα στον χώρο του αθλητικού ρεπορτάζ.

Μια γυναίκα στο αθλητικό ρεπορτάζ χάνει τη θηλυκότητα της; Δέχεται μπούλινγκ και σχόλια εάν είναι όμορφη; Αμφισβητείται η ικανότητα της, γιατί ο χώρος είναι ανδροκρατούμενος ή τι άλλο συμβαίνει; Εσείς πως σταθήκατε στον χώρο αυτόν;

Είναι άδικο να υπονοούμε ότι μια γυναίκα χάνει τη θηλυκότητα της όταν εργάζεται στο αθλητικό ρεπορτάζ ή σε οποιοδήποτε άλλο επάγγελμα. Οι γυναίκες μπορούν να είναι ταυτόχρονα γυναίκες και επαγγελματίες, και δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο η εργασία στο αθλητικό ρεπορτάζ να θέτει σε κίνδυνο τη θηλυκότητα μιας γυναίκας. Δυστυχώς υπήρξαν περιπτώσεις όπου οι γυναίκες στο αθλητικό ρεπορτάζ αντιμετώπισαν εκφοβισμό και αρνητικά σχόλια, ιδιαίτερα εάν θεωρούνται ελκυστικές. Αυτή η συμπεριφορά είναι απαράδεκτη και είναι σημαντικό να την αντιμετωπίσετε και να την αμφισβητήσετε όποτε συμβαίνει.

Επιπλέον, η ικανότητα των γυναικών στο αθλητικό ρεπορτάζ αμφισβητείται μερικές φορές επειδή η αθλητική βιομηχανία ήταν παραδοσιακά ανδροκρατούμενη. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι οι γυναίκες είναι λιγότερο ειδικευμένες ή ικανές να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε και να εκτιμήσουμε τις διαφορετικές προοπτικές που φέρνουν οι γυναίκες στο αθλητικό ρεπορτάζ, και να τους δώσουμε τις ίδιες ευκαιρίες και υποστήριξη με τους άνδρες ομολόγους τους.

Μετανιώσατε ποτέ για κάτι που κάνατε;

Δεν έχει νόημα. Αν είχα κάνει κάτι κακό, εκ προθέσεως και κακό, θα είχα μετανιώσει. Έχω μετανιώσει για όσα δεν έκανα. Ταξίδια, ίσως ένα δεύτερο παιδί… αλλά τι νόημα έχει; Σημασία έχει το τώρα και στο τώρα να είμαι 100% καλά.

To άρθρο Άρια Αγάτσα: Είναι άδικο να υπονοούμε ότι μια γυναίκα χάνει τη θηλυκότητα της στο αθλητικό ρεπορτάζ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άρια Αγάτσα,aria agatsa