Γιώργος Καραδήμος: Συμμετείχα στην Eurovision για να προμοτάρω τον δίσκο μου

21:45 9/4/2023 - Πηγή: NewsIt

Όλα όσα εξομολογήθηκε ο Γιώργος Καραδήμος στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

Τόσο στην περίοδο της συμμετοχής στην Eurovision, όπου και έφτασε μέχρι τον ελληνικό τελικό, όσο και στη διαχείριση της αναγνωρισιμότητας αναφέρθηκε ο Γιώργος Καραδήμος στη συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοσιογράφο Δημήτρη Γιαγτζόγλου και την κάμερα της εκπομπής “Δύο στη 1” το μεσημέρι της Κυριακής στην ΕΡΤ.

“Ωραία

εμπειρία ήταν αυτή το 2010. Λίγο τρομακτική μπορώ να πω… Με τρόμαξε όλη αυτή η δημοσιότητα και το να ασχολούνται με αυτό από το πρωί μέχρι το βράδυ όλες οι εκπομπές.

Δεν θα το ξανάκανα, όμως, όχι. Το έκανα ουσιαστικά για να προμοτάρω τον δίσκο μου που έπρεπε να βγει εκείνη την περίοδο και το “Πολεμάω” ήταν το τραγούδι με το οποίο ήθελα να βγει μπροστά ο δίσκος” παραδέχθηκε αρχικά ο γνωστός τραγουδιστής.

“Επειδή το έχω φιλοσοφήσει το πράγμα, η σιωπή καμιά φορά είναι πολύ πιο δυνατή από τις λέξεις. Μπορεί και να είναι και το μεγαλύτερο χαστούκι! Η σιωπή είναι απαραίτητη όταν οι λέξεις δεν αρκούν για να περιγράψουν καταστάσεις και δυστυχώς πολλές φορές η επικαιρότητα μάς έχει δώσει τέτοιες στιγμές τα τελευταία χρόνια”.

“Σαν συνεργασίες ξεχωρίζω τα “Δεύτερα κλειδιά” που γράψαμε με την Σάννυ Μπαλτζή και το έχει ερμηνεύσει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Νομίζω πως είναι πάρα πολύ όμορφο, όχι μόνο το ότι έγινε τόσο μεγάλη επιτυχία, που μετά από τέσσερα χρόνια έχει καθιερωθεί και έχει μείνει σαν κλασικό.

Αγαπώ επίσης πολύ το “Έρωτας ή τίποτα” σε στίχους και μουσική δικούς μου, που έχω δώσει στον Γιάννη Κότσιρα.

Είναι δυο τραγούδια που αγαπώ πολύ” πρόσθεσε, ακόμα, ο Γιώργος Καραδήμος στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

To άρθρο Γιώργος Καραδήμος: Συμμετείχα στην Eurovision για να προμοτάρω τον δίσκο μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιώργος Καραδήμος, Συμμετείχα, Eurovision,giorgos karadimos, symmeteicha, Eurovision