Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Το πρώτο ματς μιας σειράς που έχει πίεση»

23:44 11/6/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του πρώτου τελικού, στάθηκε στην αμυντική λειτουργία και τη σοβαρότητα που έδειξε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι, στοιχεία που τον βοήθησαν να επικρατήσει επί του Παναθηναϊκού, τονίζοντας ωστόσο ότι σε αυτές τις σειρές των τελικών χρειάζεται μετριοπάθεια.

“Είναι το πρώτο ματς μιας σειράς που έχει πίεση. Ήμασταν σοβαροί παρά το γεγονός

που είχαμε ευκαιρίες να ανοίξουμε κι άλλο το σκορ. Ήμασταν συμπαγείς αμυντικά, ελέγξαμε το ματς και κερδίσαμε. Όταν παίζεις τελικό είσαι στην πίεση.” ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ.

Ο Έλληνας κόουτς ανέφερε στη συνέχεια: “Είναι σημαντικό το πρώτο ματς και επιβάλλαμε το ρυθμό μας. Δεν κινδυνέψαμε αλλά σε αυτές τις σειρές πρέπει να είσαι μετριοπαθής. Και οι δύο ομάδες το θέλουν πολύ.

Υπάρχουν νεύρα, κούραση, ένταση. Έχουμε παίξει 73 ματς αλλά το μυαλό μας είναι εδώ και θέλουμε τον τίτλο. Δεν θα αλλάξουν πολλά. Έχουμε συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού και είναι αποτελεσματικός. Με αυτόν θα συνεχίσουμε και στην πορεία”.

To άρθρο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Το πρώτο ματς μιας σειράς που έχει πίεση» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιώργος Μπαρτζώκας, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός,giorgos bartzokas, olybiakos – panathinaikos