Γιώργος Αμούτζας για το Σασμό: Πήγαινα στο γύρισμα κι έκανα τον σταυρό μου

23:44 28/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Για το «ταξίδι» του στο Σασμό που τελειώνει μίλησε ο Γιώργος Αμούτζας, χαρακτηρίζοντας τη σειρά τη μεγαλύτερη δραματική σχολή που έχω τελειώσει.

Ο Γιώργος Αμούτζας βρέθηκε στο «Καλύτερα δεν γίνεται» και μίλησε στη Ναταλία Γερμανού και την Εβελίνα Νικόλιζα για τον «Νικηφόρο» του Σασμού και τη διαδρομή του ήρωα από την πρώτη ημέρα.

«Αν ήταν στο χέρι σου και είχες εσύ την επιμέλεια του σεναρίου, θα είχε αργήσει πολύ αυτός ο πυροβολισμός;» αναρωτήθηκε αρχικά η Εβελίνα Νικόλιζα, με τον Γιάννη Αμούτζα να απαντά: «Για να

δικαιολογήσω το σενάριο, θα σου πω όχι.

Σίγουρα πονάει, ρε παιδί μου. Σίγουρα πονάει η απώλεια του Νικηφόρο μέσα μου. Πονάει γιατί χαιρετώ αυτό το παιδί, χαιρετώ αυτό το καλό μου φιλαράκι.

Από την άλλη όμως σεναριακά, όλο αυτό το οποίο συνέβη, ήταν σπουδαίο. Είναι μυθοπλασία. Εγώ μπορώ να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω σε αυτά τα 20 επεισόδια της τρίτης σεζόν… τα πάντα.

Στην τρίτη αυτή σεζόν, όταν πήγαινα στο γύρισμα, απλά έκανα τον σταυρό μου. Το μεγαλύτερο μυστικό της ζωής του, το γνώριζε από την πρώτη στιγμή ο κολλητός του και δεν του το έλεγε.

 

Ο Μαθιός ήταν ο πατέρας του και ήταν ο άνθρωπος που σκότωσε αυτόν που πίστευε για πατέρα του».

To άρθρο Γιώργος Αμούτζας για το Σασμό: Πήγαινα στο γύρισμα κι έκανα τον σταυρό μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα