Γιατί η Κέιτ Μίντλετον δεν μπορεί να επιστρέψει σπίτι της μετά το χειρουργείο - Η ανησυχία του Καρόλου

17:23 23/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Μία εβδομάδα μετά το σοβαρό χειρουργείο στην κοιλιά στο οποίο υποβλήθηκε η Κέιτ Μίντλετον, τα σενάρια για την κατάσταση της υγείας δεν λένε να κοπάσουν.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, παραμένει στο νοσοκομείο μετά το χειρουργείο που έκανε την Τρίτη 16.01.2024 και θα περάσει τους επόμενους μήνες αναρρώνοντας ενώ η επιστροφή της στα βασιλικά της καθήκοντα δεν αναμένεται πριν από το Πάσχα.

Μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα θα εργάζεται ακόμα και από το κρεβάτι,

μόλις αισθανθεί καλύτερα, καθώς κανείς εντός της βασιλικής οικογένειας δεν μπορεί να επιφορτιστεί με το κομμάτι εργασίας της για λογαριασμό του παλατιού. 

Η υγεία της Κέιτ παραμένει καλά φυλαγμένο μυστικό, με το Παλάτι να σπεύδει να ξεκαθαρίσει ότι δεν σχετίζεται με καρκίνο.

Γιατί δεν μπορεί να επιστρέψει σπίτι της

Η Κέιτ Μίντλετον, δεν μπορεί ακόμη να επιστρέψει στο σπίτι της, σύμφωνα με τις πληροφορίες. Μιλώντας για την εγχείρησή της, γιατρός άφησε να εννοηθεί ότι το σπίτι της δεν είναι κατάλληλο για την ανάρρωσή της και για τα όσα θα χρειαστεί κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας από ένα τέτοιο χειρουργείο.

H πριγκίπισσα της Ουαλίας θα παραμείνει στο νοσοκομείο για περίπου 10 με 14 ημέρες πριν επιστρέψει στο Adelaide Cottage, του Γουίνδσορ.

Ο Ρόμπερτ Χάρντμαν, ο οποίος έγραψε τη βιογραφία του Καρόλου Γ’ που κυκλοφόρησε πρόσφατα, μίλησε στο Fox News Digital και σημείωσε ότι είναι ασυνήθιστο για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να δίνουν λεπτομέρειες για την υγεία τους.

«Ωστόσο, οι δίδυμες ανακοινώσεις μπορεί να βοηθήσουν στην αποφυγή εικασιών εάν οι εκδηλώσεις – υποχρεώσεις του βασιλιά Καρόλου ή της πριγκίπισσας της Ουαλίας πρέπει να αναβληθούν ή να ακυρωθούν τις επόμενες εβδομάδες». 

«Σκέφτηκα ότι ήταν μοναδικό να υπάρχουν δύο βασιλικά ιατρικά δελτία την ίδια μέρα μέσα σε λίγες ώρες», είπε ακόμα. 

Ανησυχεί ο βασιλιάς Κάρολος για την Κέιτ

Ο Ρόμπερτ Χάρντμαν, υποστήριξε ακόμα ότι πληροφορίες μέσα από το παλάτι, αναφέρουν πως και ο βασιλιάς Κάρολος δεν κρύβει την ανησυχία του για την πριγκίπισσα της Ουαλίας. 

Ο βασιλιάς θέλει η Κέιτ Μίντλετον να πάρει χρόνο μακριά από τα βασιλικά καθήκοντα τους επόμενους μήνες.

«Είναι μεγάλος θαυμαστής της. Ανησυχεί περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον, εκτός από τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, για εκείνη. Είναι σε φόρμα, είναι νέα και θα είναι εκτός δράσης για τρεις μήνες», ανέφερε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με δημοσίευμα στο Birmingham Mail.

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που θέλει να της ασκήσει κάποιου είδους πίεση», καταλήγει ο Ρόμπερτ Χάρντμαν.

Πρώην ασθενής μετά από επέμβαση στην κοιλιά: «Είναι λίγο τρομακτικό στην αρχή»

«Η Κέιτ Μίντλετον είναι σε καλά χέρια στην “Τhe London Clinic”», λέει ένας πρώην ασθενής που είχε κάνει χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά στο ιδιωτικό νοσοκομείο πέρυσι.

Υπενθυμίζεται ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας, 42 ετών, αναρρώνει στο διάσημο νοσοκομείο κοντά στη Harley Street στη συνοικία Marylebone του Λονδίνου.

Πηγή φωτογραφίας: Reuters

Ένας πρώην ασθενής που είχε κάνει το ίδιο χειρουργείο στην κοιλιά και στην ίδια κλινική που νοσηλεύεται η Κέιτ Μίντλετον, περιγράφει στο People πώς ήταν η επέμβαση αλλά και πώς το συγκεκριμένο νοσοκομείο τον βοήθησε επιτυχώς να αναρρώσει.

«Ήταν μία πολύ καλή εμπειρία. Οι καλύτεροι χειρουργοί είναι στην συγκεκριμένη κλινική και οι οποίοι πρωτοστατούν στον τομέα τους τόσο στην έρευνα όσο και στη χειρουργική. Είχα έναν εξαίσιο χειρουργό, ήταν όλα πολύ αποτελεσματικά. Ήμουν στο χειρουργικό τραπέζι δύο ώρες αφότου μπήκα», λέει στο People ο πρώην ασθενής.

Tο The London Clinic, το ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου νοσηλεύεται η Κέιτ Μίντλετον, είναι το μεγαλύτερο ανεξάρτητο, ιδιωτικό νοσοκομείο στο Ηνωμένο Βασίλειο, κατάλληλο για πάνω από 155 διαφορετικές παθήσεις.

Έχει πάνω από 1.000 άτομα νοσηλευτικό, κλινικό και βοηθητικό προσωπικό.

«Οι νοσοκόμες είναι απλά απίστευτες και φροντίζουν για τις ανάγκες των ασθενών. Το νοσοκομείο είναι πολύ καλά στελεχωμένο και όλοι είναι γνώστες, ευαίσθητοι και στοργικοί. Οι φυσιοθεραπευτές είναι καταπληκτικοί που σε βοηθούν να ανακάμψεις και να σταθείς ξανά στα πόδια σου», λέει ο πρώην ασθενής. «Μετά από χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά, χρειάζεται πολλή υπομονή και είναι λίγο τρομακτικό στην αρχή».

Το Παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε στις 17 Ιανουαρίου ότι η πριγκίπισσα Κέιτ είχε μία «επιτυχή» εγχείρηση στην κοιλιά την προηγούμενη ημέρα και πρόσθεσε ότι αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για 10 έως 14 ημέρες πριν πάει στο σπίτι για να συνεχίσει να αναρρώνει. Ο πρώην ασθενής λέει ότι το χρονοδιάγραμμα αντικατοπτρίζει τη δική του εμπειρία και ότι εκείνος έπρεπε να φύγει «λίγο νωρίτερα».

«Οι γιατροί έρχονται και φεύγουν, αλλά οι νοσοκόμες είναι η ραχοκοκαλιά αυτού του νοσοκομείου» θα περιγράψει ακόμα ο πρώην ασθενής. Ακόμα εξηγεί ότι τα παιδιά δεν επιτρέπεται να επισκέπτονται την Κλινική του Λονδίνου για λόγους αποφυγής λοιμώξεων.

Ωστόσο τονίζει ότι το δωμάτιό του ήταν «υπέροχο και μεγάλο» και έφεραν ένα εφεδρικό κρεβάτι για τη γυναίκα του. «Το επίπεδο εξυπηρέτησης ήταν εξαιρετικό», λέει, προσθέτοντας ότι το φαγητό σου μένει αξέχαστο.

Προσθέτει πάντως ότι βρήκε την πορεία ανάρρωσής του αργή, παρόλο που η κατάσταση της υγείας του ήταν καλή.

«Ακόμα και αρκετές εβδομάδες μετά, ένιωθα εξαντλημένος μετά την παραμικρή κίνηση ή περπάτημα. Μπορεί να είναι αρκετά αργή η αποθεραπεία. Είμαι αρκετά σε φόρμα και δραστήριος, και μου πήρε μερικούς μήνες για να επιστρέψω σε ένα ήπιο κολύμπι ή έναν περίπατο», λέει. «Έκανα τη χειρουργική επέμβαση τον περασμένο Ιούνιο και είμαι πλήρως καλά τώρα, αλλά χρειάστηκε χρόνος. Είναι μια πολύ σημαντική επέμβαση».

Πηγές του παλατιού δήλωσαν στο People ότι η πριγκίπισσα Κέιτ «πάει καλά» μετά την επιτυχή χειρουργική επέμβαση στην Κλινική του Λονδίνου την περασμένη Τρίτη 16.01.2024. 

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ εθεάθη να φεύγει από την κλινική του Λονδίνου την περασμένη Πέμπτη (18.01.2024) και αναμένεται να αναβάλει κάποιες υποχρεώσεις για να στηρίξει την οικογένειά του κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και να είναι δίπλα στα τρία τους παιδιά, Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις. 

To άρθρο Γιατί η Κέιτ Μίντλετον δεν μπορεί να επιστρέψει σπίτι της μετά το χειρουργείο - Η ανησυχία του Καρόλου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κέιτ Μίντλετον, Καρόλου,keit mintleton, karolou