Γιάννης Λύρας: Η 92χρονη παρενοχλούσε το τρίχρονο παιδί μου – Δεν υπήρξε ξυλοδαρμός

14:50 24/4/2023 - Πηγή: NewsIt

Συμβιβαστική λύση βρέθηκε ανάμεσα στον πλαστικό χειρούργο, Γιάννη Λύρα και την ηλικιωμένη γυναίκα με την οποία φέρεται να καβγάδισαν το βράδυ του Σαββάτου. Ωστόσο, ο Γιάννης Λύρας αποκάλυψε πως η όλη υπόθεση ξεκινά από παρενόχληση του τρίχρονου παιδιού του.

Ο πλαστικός χειρούργος οδηγήθηκε σήμερα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων με τον εισαγγελέα να του ασκεί ποινική δίωξη για σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή και να τον παραπέμπει στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας.

Εκεί,

ωστόσο, έγινε η ανατροπή με την ηλικιωμένη γυναίκα να ζητά να μην δικαστεί ο πλαστικός χειρούργος και το δικαστήριο να αποσύρει την υπόθεση.

Οι δύο πλευρές μάλιστα έδωσαν τα χέρια μέσα στη δικαστική αίθουσα.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Λύρας με δήλωσή του, δεν υπήρξε διαπληκτισμός και ξυλοδαρμός με την 92χρονη για τα κοινόχρηστα, αλλά ο ίδιος έχει υποβάλει μήνυση στην ηλικιωμένη για παρενόχληση του μικρού παιδιού του.

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Αυτά είναι στη σφαίρα της φαντασίας. Δεν ήμουν καν το βράδυ του Σαββάτου στο σπίτι μου, αλλά στην Αγία Παρασκευή με φίλους. Έχω υποβάλλει από το Μάρτιο του 2023 μήνυση στην ηλικιωμένη για παρενόχληση του τρίχρονου παιδιού μου, παρενόχληση που μπορεί να πηγάζει ενδεχομένως και από υπερβολική αγάπη».

Και κατέληξε λέγοντας: «Το βράδυ του Σαββάτου το παρενόχλησε ακόμη μια φορά στον κήπο του σπιτιού. Υπέβαλα νέα μήνυση και η άλλη πλευρά σκηνοθέτησε ένα συμβάν ξυλοδαρμού. Σήμερα ανακλήθηκε η μήνυση γιατί δεν υπήρξε ποτέ σωματική βλάβη».

To άρθρο Γιάννης Λύρας: Η 92χρονη παρενοχλούσε το τρίχρονο παιδί μου – Δεν υπήρξε ξυλοδαρμός δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα