Αχαρνές: Τέσσερις σφαίρες στο σχολείου που σκοτώθηκε ο 11χρονος Μάριος

14:46 24/4/2023 - Πηγή: NewsIt

Τέσσερις βολίδες από πυροβόλο όπλο μάζεψαν σήμερα (24.04.2023) το πρωί οι μαθητές του σχολείου όπου έχασε τη ζωή του από αδέσποτη σφαίρα, πριν από περίπου έξι χρόνια, ο 11χρονος Μάριος Σουλούκος.

Μάρτυρες μιας ακόμη σοκαριστικής είκονας έγιναν οι μαθήτες του 6ου δημοτικού Αχαρνών, καθώς την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του σχολικού συγκροτήματος μετά τις διακοπές του Πάσχα εντόπισαν στους προαύλιους χώρους του τέσσερις σφαίρες 9 χιλιοστών . Όπως κατάγγελουν οι κάτοικοι της περιοχής

των Αχαρνών σύχνα έρχονται αντιμέτωποι με περιστατικά πυροβολισμών στον αέρα, ενώ δεν είναι λιγές η φόρες που έχουν εντοπίσει μια βολίδα να έχει καρφωθεί σε τοίχο του σπιτιού τους. Ακόμη και ο θάνατος του 11χρονου Μάριου κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο προαύλιο του σχολείου ο καλοκαίρι του 2017 δεν έδωσε τέλος στην επικίνδυνη και παράνομη συνήθεια κάποιων, καθώς ακόμα και σήμερα κάτοικοι της περιοχής αδείαζουν τα όπλα τους στον άερα. Οι τέσσερις βολίδες που εντοπίστηκαν σήμερα πρέπει να έφυγαν από τις θαλάμες των όπλών τις προηγούμενες ημέρες, ενώ δεν αποκλείεται να προκείται και για μπαλωθιές από παρέες που θέλησαν να γιορτάσουν με τον τρόπο αυτό την ημέρα του Πάσχα.


Μαρίνος Αλειφέρης

To άρθρο Αχαρνές: Τέσσερις σφαίρες στο σχολείου που σκοτώθηκε ο 11χρονος Μάριος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα