Γιάννης Μπέζος: «Δεν είχα την πολυτέλεια στα πρώτα μου βήματα να πω “όχι” σε δουλειές»
Μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε ο Γιάννης Μπέζος και αναφέρθηκε στην καριέρα του και τα πρέπει να έχει ένας ηθοποιός για μπορέσει να επιβιώσει στον χώρο της υποκριτικής τέχνης.
Μάλιστα, ο καταξιωμένος ηθοποιός μιλώντας στη Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί του Σαββάτου (07.06.2025) στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και παραδέχτηκε ότι στο ξεκίνημα της καριέρας του αναγκάστηκε να κάνει όσες δουλειές του προτάθηκαν, καθώς δεν
«Είναι δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς το έργο από τον άνθρωπο πάντα στον τομέα των καλλιτεχνών αλλά συμβαίνει πολλές φορές. Έχουμε δει παραδείγματα ανθρώπων που δεν ήταν και τα καλύτερα παιδιά στον βίο τους αλλά δεν μπορείς να διαγράψεις το έργο τους. Το ίδιο συμβαίνει και στην πολιτική και παντού, γιατί οι καλλιτέχνες κρίνονται από το έργο τους. αν πάει κανείς στο παρελθόν βλέπουμε ανθρώπους που δεν ήταν και οι καλύτεροι και δεν μας απασχολεί αυτό. Αυτό που μας απασχολεί είναι αυτό που ενδεχομένως μας έκρυψαν και όχι αυτό που μας έδειξαν.
Είναι λίγο σύνθετο και περίεργο. Βέβαια όταν κανείς είναι έντιμος και το έργο του έχει ανταπόκριση, είναι ευλογία. Δεν το έχω βιώσει προσωπικά αυτό. Ξεκίνησα την δουλειά μου από πάρα πολύ χαμηλά, όσο χαμηλά υπάρχει και δεν είχα καμία επαφή με τον χώρο. Ξεκίνησα κάνοντας τα μικρότερα βήματα και μπορούσα να διακρίνω ποιους θα θαυμάζω, ποιοι θα είναι για μένα σημεία αναφοράς και ποιοι ενδεχομένως θα είναι συνομιλητές μου στο μέλλον. Δεν ξεγελιόμουν και δεν ενθουσιαζόμουν εύκολα», είπε στο ξεκίνημα της συζήτησης ο Γιάννης Μπέζος.
Γιάννης Μπέζος: «Αρνήθηκα 1-2 δουλειές για οικονομικούς λόγους»Αμέσως μετά κάνοντας αναφορά στην πολύχρονη καριέρα του μίλησε για τα πρώτα χρόνια που δεν είχε πολλές επιλογές να αρνηθεί έναν ρόλο.
«Δεν είχα την πολυτέλεια στα πρώτα μου βήματα να πω “όχι” σε δουλειές αλλά δεν είχα και κακές προτάσεις. Αρνήθηκα 1-2 δουλειές για οικονομικούς λόγους. Θεώρησα “αστείο” το να δουλέψω με αυτές τις αποδοχές. Νομίζω ότι είναι ο καλύτερος δρόμος. Όταν η δουλειά σου δίνει κάτι παραπάνω, σου ζητάει και κάτι παραπάνω. Όταν είσαι πολύ νέος δεν μπορείς να τα δώσεις αυτά. δεν είναι μόνο θέμα ταλέντου και χαρίσματος, που βεβαίως πρέπει να υπάρχει το χάρισμα, είναι θέμα εμπειρίας και τριβής και είναι και θέμα προσωπικής ωρίμανσης γιατί η δουλειά μας είναι μόνο θέμα προσωπικής ωρίμανσης και τίποτε άλλο. Θέλει χρόνο, προπόνηση για να γίνει, να καταθέσεις πράγματα. Αν θες να αφήσεις το στίγμα σου, θέλει πολλή προσπάθεια, και θέλει αργά αργά βήματα για να το χτίσεις και να μην πέσεις απότομα», δήλωσε ο Γιάννης Μπέζος.
«Ο νέος δεν τα ακούει αυτά, γιατί αλλιώς δεν θα ήταν νέος. Είναι χρέος των παλαιοτέρων να του το πουν. Όχι να τον συμβουλευόσουν αλλά με το παράδειγμα. Οι νέοι θα πουν το κάτι παραπάνω, το θέμα είναι οι παλιοί να μην συμπεριφέρονται σαν νέοι και γίνονται γελοίοι. Πολλές φορές απαξιώνουμε τους νέους ότι δεν σκέφτονται πολύ, ή ότι τα βρίσκουν όλα εύκολα. Κατά την γνώμη μου αυτά είναι άνευ νοήματος», ανέφερε ακόμα για τους νέους ανθρώπους που προσπαθούν να κάνουν καριέρα στον χώρο.
«Έχουμε πολύ αξιόλογους νέους, με βαθιά παιδεία και γνώση του κόσμου. Δεν είναι όπως παλιά. Δεν υπάρχει σύγκριση με τα δικά μας χρόνια. αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πάψουν να είναι νέοι και δεν θα έχουν την άποψη. Αυτό παίρνουμε από τους νέους, τον ενθουσιασμό, που οι μεγαλύτεροι δεν έχουμε είμαστε πιο “επαγγελματίες”», πρόσθεσε Γιάννης Μπέζος.
«Το εάν δικαιολογώ ενδεχόμενη έπαρση, εξαρτάται από τι είδους έπαρση είναι αυτή. Όποιος δεν έχει έπαρσή, δεν κάνει γι’ αυτήν την δουλειά, αλλά έπαρση όχι αλαζονεία, έπαρση δημιουργική και να μην φοβάται. Άλλο η αλαζονεία και άλλο το να βγαίνω με θάρρος και το βλέμμα στον ορίζοντα και όχι με φόβο», δήλωσε στη συνέχεια ο καταξιωμένος ηθοποιός.
To άρθρο Γιάννης Μπέζος: «Δεν είχα την πολυτέλεια στα πρώτα μου βήματα να πω “όχι” σε δουλειές» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Κώστας Μπακογιάννης: Η ανάρτηση με τον γιο του, Παύλο, που προκάλεσε το σχόλιο της πρώην συζύγου του
- «Πύλη της Κολάσεως»: Σβήνει η φωτιά που καίει εδώ και 50 χρόνια
- Τραγικό τροχαίο για δύο φίλους έξω από τη Λαμία - Συγκρούστηκαν οι μηχανές τους, πέθανε ο ένας
- Φως στο Τούνελ: Καταπέλτης η μητέρα της Ειρήνης Μουρτζούκου – Πώς «καίει» την κόρη της
- Λαμία: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας – Συγκρούστηκαν δύο φίλοι με μηχανές, νεκρός 55χρονος
- Πανελλαδικές: Μηδενισμός Μαθητή για “τατουάζ” με τύπους Φυσικής και ένταση με τους γονείς του που είναι εκπαιδευτικοί
- Αλμυρός: 37χρονος κατέρρευσε έξω από το Κέντρο Υγείας - Είχε πάει να ζητήσει βοήθεια αφού ένιωσε αδιαθεσία
- ΠΦΣ για ΦΥΚ κατ’οίκον: Επικοινωνιακή τελετουργία της κυβέρνησης, όλα τα φάρμακα «δια χειρός φαρμακοποιού»
- Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος-Αρετή Πασχάλη στη νέα τηλεοπτική σειρά του Mega
- Μπαρτζώκας στους παίκτες του: «Σας βγάζω το καπέλο για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα που βγάλατε» (vid)
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις NewsIt
- Βίντεο ντοκουμέντο από την δεύτερη επίθεση του 37χρονου μέσα σε 2 μέρες: Αιμόφυρτο το θύμα μετά τις κλωτσιές που δέχτηκε στο πρόσωπο
- Δημήτρης Πιατάς: «Η Επίδαυρος είναι ιερός χώρος, ο Μάρκος Σεφερλής μπορεί να κάνει σάτιρα γιατί αυτοσαρκάζεται»
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Κίνδυνος τιμωρίας για Εβάν Φουρνιέ και Κέντρικ Ναν – Στον Αθλητικό Δικαστή όσα γράφτηκαν στο Φύλλο Αγώνα
- Γιώργος Καπουτζίδης για reunion «Πάρα πέντε»: Θα είμαστε όλοι μαζί και θα αποκαλύψουμε πολλά που ο κόσμος δεν τα ξέρει
- Attica Group: Επενδυτικό άλμα 700 εκατ. για “πράσινο” στόλο – Ζητείται ταχύτερη υλοποίηση των λιμενικών υποδομών
- Η Ουκρανία φλέγεται: Η Ρωσία βομβάρδισε το Χάρκοβο με 206 drones και 9 πυραύλους – Συγκλονιστικά βίντεο από τις φονικές εκρήξεις
- Η Μάγισσα – επόμενο επεισόδιο: Ο Φάμπιο ανακρίνει την Πανδώρα και η Θεοφανώ «επισκέπτεται» τον Ανδρέα
- Τζάνειο: Επικοινώνησε με την οικογένειά του ο νοσηλευτής που έκανε τη λάθος μετάγγιση στην 62χρονη
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: «Καίει» τις ομάδες το φύλλο αγώνα των διαιτητών μετά το ντέρμπι
- Η απάντηση της ΕΡΤ για τη συνέντευξη της Σίσσυς Χρηστίδου: «Δεν υπήρξε ποτέ σκέψη να μην προβληθεί ή να τροποποιηθεί η εκπομπή»

- Τελευταία Νέα NewsIt
- Γιάννης Μπέζος: «Δεν είχα την πολυτέλεια στα πρώτα μου βήματα να πω “όχι” σε δουλειές»
- Έξοδος Αγίου Πνεύματος: Μποτιλιάρισμα στην Αθηνών – Κορίνθου μέχρι τα Μέγαρα, καθυστερήσεις 15 λεπτών στην Αττική Οδό
- Έξοδος Αγίου Πνεύματος: Μεγάλες καθυστερήσεις στην Αττική Οδό μετά τα διόδια της Ελευσίνας
- Τζάνειο: Επικοινώνησε με την οικογένειά του ο νοσηλευτής που έκανε τη λάθος μετάγγιση στην 62χρονη
- Η Μάγισσα – επόμενο επεισόδιο: Ο Φάμπιο ανακρίνει την Πανδώρα και η Θεοφανώ «επισκέπτεται» τον Ανδρέα
- Έξοδος Αγίου Πνεύματος: Μεγάλες καθυστερήσεις στην Αττική Οδό μετά τα διόδια της Ελευσίνας – Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό
- Κίνηση στους δρόμους: Aσφυξία σε Ελευσίνα και Μέγαρα από την έξοδο των εκδρομέων για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος – Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό
- Big Brother: Ένας κεφτές γίνεται αιτία πολέμου για τα δύο «στρατόπεδα» του σπιτιού – Σφάζονται Φένια και Χρήστος
- Δημήτρης Χατζηχρήστος: «Δάκρυσε» η OPAP Arena στο τελευταίο αντίο του ιδρυτή της Original – Στεφάνια και από τους οργανωμένους Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού
- Ο Χρήστος Κούτρας απαντά στο σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει – «Την αγάπη μας»
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Θεσσαλονίκη: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στο «Μακεδονία» – Ένδειξη για καπνό
- Τα πιο elegant λινά του καλοκαιριού από τα Marks & Spencer -Για δροσερές εμφανίσεις με στιλ
- Stoiximan Basket League: Sold out ο τέταρτος τελικός -Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια
- Κοντονής: Παρόλες ετερόκλητης συμμαχίας ακροδεξιών, θρησκόληπτων και λαϊκιστών οι κατηγορίες για εσχάτη προδοσία στα Τέμπη
- Ο Σ.Μ.ΑΧ. «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ» τίμησε την «Παγκόσμια Ημέρα Τρεξίματος 2025» (φωτο)
- Τζάνειο: Σημάδια ζωής από τον νοσηλευτή που έκανε τη λάθος μετάγγιση – Τηλεφώνησε στην οικογένειά του
- Κατατέθηκε νέο νομοσχέδιο για μεγαλύτερη διαφάνεια και οργάνωση στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο
- Μαγνησία: Αιφνίδιος θάνατος 37χρονου έξω από Κέντρο Υγείας
- Αρτηριακή πίεση: Τι συμβαίνει όταν πίνουμε ενεργειακά ποτά
- Θεοδωρικάκος: Το υπ. Ανάπτυξης στηρίζει με 22 εκατ. ευρώ την επένδυση της METLEN στον Βόλο -Θα βρουν εργασία 700 νέοι