Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Ίσως πάμε στο Broadway, ας βοηθήσει κάποιος με κανένα τσάμπα εισιτήριο»

11:35 22/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ηγήθηκε των Μπακς στη νίκη επί των Μάτζικ στο Μιλγουόκι, χαρίζοντας στα Ελάφια το έκτο σερί θετικό αποτέλεσμα τους στο NBA.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε κέφια στη συνέντευξη Τύπου, με τον Έλληνα φόργουορντ να αναφέρεται στα παιχνίδια που έρχονται στη Νέα Υόρκη, εκεί όπου σχεδιάζει να πάρει μαζί και την οικογένεια του, παρότι είναι…. ακριβό το ταξίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

ο Έλληνας σούπερ σταρ:

Για τους Μάτζικ: «Πρέπει να νικάς. Έχουμε 6 σερί νίκες και τώρα έχουμε συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια κόντρα σε καλές ομάδες, όπως οι Νικς, οι Καβς. Είναι καλό που πήραμε αυτή την νίκη, γενικά ότι πήραμε 6 σερί νίκες στην έδρα μας. Είναι καλό συναίσθημα. Πάντα είναι καλό όταν το κάνεις αυτό, γιατί όλοι είναι χαρούμενοι, περνάς χρόνο με την οικογένειά σου.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι έχουμε καλούς παίκτες στην ομάδα. Αν μαρκάρουν δύο παίκτες εμένα τον Λόπεζ ή τον Πόρτις πρέπει να τελειώνουμε τις φάσεις, το ίδιο και ο Λίλαρντ στην περιφέρεια. Η νίκη είναι νίκη. Ήταν άσχημο παιχνίδι, αλλά ελπίζω να παίξουμε καλύτερα στην Νέα Υόρκη κόντρα στους Νικς»

Για τις ενοχλήσεις του στο πόδι του: «Πως το ξέρετε; Ήταν στο ιατρικό δελτίο; Στο NBA κάποιες φορές θα γίνουν πράγματα και δεν θα είσαι στο 100%. Εγώ απλώς θέλω να παίζω. Το φετινό καλοκάιρι έφαγα πολλά πατατάκια, ποπ-κορν, είδα πολύ Netflix επειδή δεν μπορούσα να κουνηθώ. Δεν μπόρεσα να ενισχύσω για πρώτη φορά την Εθνική μου ομάδα.

Δεν ξέρω γιατί πονούσε το πόδι μου, ίσως κάποιος με πάτησε. Δεν έχει σημασία όμως. Είμαι διαθέσιμος και το θέλω πολύ αυτό, επειδή φέτος δεν έπαιξα μπάσκετ στην offseason, πάτησα παρκέ αρχές Σεπτεμβρίου.

Για τα ματς με Νικς και Νετς που έρχονται: «Θα φέρω την οικογένειά μου, τα παιδιά μου στη Νέα Υόρκη. Αυτή η μέρα δεν είναι όμορφη μόνο για εμένα, αλλά για όλους. Για τα αδέλφια μου. Θα είναι όλοι εκεί και θα κάνουμε πάρτι.

Ίσως πάμε στο Broadway σε κάποιο έργο, ίσως δω το σόου “Μάικλ Τζάκσον” που είδα πριν από χρόνια. Ο Θανάσης θέλει να δει το Χάρι Πότερ” Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει με κανένα τσάμπα εισιτήριο θα το ήθελα, γιατί είδα τις τιμές και ήταν στα 450 δολάρια. Δεν ξέρω αν μπορώ να το κάνω αυτό για 25 άτομα. Θα είναι εκεί όμως τα παιδιά μου, φίλοι, η μαμά μου, ο Άλεξ. Θα πάμε στο παιχνίδι με τους Νικς και μετά με τους Νετς, θα είναι όλοι εκεί»

Στο τέλος ανέφερε: «Οι νίκες επί των Σπερς και των Μάτζικ μας δίνουν την ευκαιρία να πάμε σπίτι και να πιούμε κρασί.Εγώ δεν πίνω, γενικά μιλάω. Μπορούμε να πάμε σπίτι, να πιούμε κρασί, να φάμε μπριζόλα και να κοιμηθούμε. Να συνεχίσουμε τη δουλειά».

To άρθρο Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Ίσως πάμε στο Broadway, ας βοηθήσει κάποιος με κανένα τσάμπα εισιτήριο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιάννης Αντετοκούνμπο, Ίσως, Broadway,giannis antetokounbo, isos, Broadway