Γιαμαρέλλου στο Live News για τα εμβόλια και την επαναλειτουργία των σχολείων (video)

18:03 4/1/2021 - Πηγή: NewsIt

Η Ελένη Γιαμαρέλλου μίλησε στο MEGA και στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο. Η καθηγήτρια Παθολογίας Λοιμωξιολογίας κατέθεσε την άποψή της για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού αλλά και για την επαναλειτουργία των σχολείων.

Η κ. Γιαμαρέλλου, η οποία είναι επίσης μέλος της Επιτροπής των Εμπειρογνωμόνων χαρακτήρισε το εμβόλιο ως «μεγάλο δώρο». «Κάποτε θα τελειώσουμε με την πανδημία. Είναι ένα δώρο

που θα προσφέρουμε εμείς στον εαυτό μας τα εμβόλια. Να μην έχουμε δισταγμό. Τα εμβόλια είναι ασφαλή. Ακόμα και το μεταλλαγμένο στέλεχος του κορονοϊού καλύπτεται με το εμβόλιο» τόνισε στο Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο.

Σε ό,τι αφορά στην επαναλειτουργία των σχολείων, ανέφερε ότι ακόμα δεν λήφθηκε οριστική απόφαση (σ.σ. μέχρι εκείνη τη στιγμή).

Click4more: Άνοιγμα σχολείων: Στις 11 Ιανουαρίου ξεκινούν Δημοτικά και Νηπιαγωγεία

Έκανε λόγο ότι «πρέπει να δούμε τί επίδραση είχε η σχετική χαλάρωση την Πρωτοχρονιά. Βέβαια δεν ήταν χαλάρωση σαν το Ντουμπάι, αλλά υπήρχε μια χαλάρωση», είπε «φωτογραφίζοντας» την περίοδο των γιορτών.

Πάντως, συνέχισε, ότι «υπάρχουν λύσεις για να ανοίξουν τα σχολεία με ασφάλεια».

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη της Ελένης Γιαμαρέλλου στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:

 

πηγή: MEGA

To άρθρο Γιαμαρέλλου στο Live News για τα εμβόλια και την επαναλειτουργία των σχολείων (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα